Menő masnik

2009. 06. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

 

Rokokó Századforduló

A fémes csillogás, az egyik váll szabadon hagyása, az átlátszó anyagok, a bohém stílus, a kék, a sárga, a testszín és a pasztellszínek mellett a szalagok és a belőlük kötött masnik is nagyon divatosak a 2009-es tavasz/nyári szezonban. Számos tervező ruháin, cipőin, övein, táskáin és egyéb kiegészítőin díszelegnek feltűnő vagy kevésbé feltűnő formában, különböző színekben és méretben; minden kreátor más módon, más helyre álmodta meg őket. A nagy, könnyed, széles szalagokból, illetve az apróbb, vékony zsinórból kötött, vagy éppen a csokornyakkendőszerű merevebb masnik mindenféle stílusú ruhán megtalálhatóak idén, az elegánsakon éppúgy, mint a bohém vagy a sportos viseleteken.

Masnik tehát nyakra-főre: a Dolce&Gabbana-nál leginkább nyakra, a Bluemarine-nál pedig a főre helyezték a masnikat. A Chanel-nél közepes méretű, fekete, elegáns, a DKNY-nál élénk színű, nagy, extravagáns, a Louis Vuitton-nál szolid, bőrmadzagból a derékra kötött, a Moschino-nál pedig csokornyakkendőre emlékeztető masnikat álmodtak a ruhakölteményekre. Az Abaete derékra és vállra, Elie Saab a ruhák hátuljára is tett masnikat, a Gottext pedig masni alakú bikinifelsőt kreált.

Dolce & Gabbana Bluemarine Chanel DKNY Louis Vuitton Moschino Abaete Elie Saab Gottext

Ejtsünk néhány szót a kiegészítőkről is! Minnie egér például nagyon divatos lenne idén nyáron a feje búbján díszelgő óriási rózsaszín masnival. Valentino Minnie fejdíszére emlékeztető, masni alakú szaténtáskát, Versace pedig masnikkal díszített bőrtáskát tervezett az idei szezonra.

Minnie

Noeud d’Amore

kézitáska

Versace Venita

masni táska

A Chloe testszínű masnis szandállal, a Miu Miu pedig szaténból készült masnis nyaklánccal és hozzá tartozó brossal örvendeztette meg a divatrajongókat.

Masnis magas sarkú cipő (Chloe)

Miu Miu szatén masnis nyaklánc

Miu Miu szatén masnis bross

A masnik tehát idén nyáron nem csak a kislányok hajában mutatnak jól, ruháinkat, táskáinkat, öveinket vagy éppen hajpántjainkat mi is feldobhatjuk, és divatosabbá tehetjük egy-egy jól megválasztott méretű és színű masnival.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top