Mindenki más!

2008. 09. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tűz

A Tűz-jegyűek (Kos, az Oroszlán és a Nyilas) aktív és erős akarattal bíró személyek. Mindenük a küzdelem, ezért folyamatosan a kihívásokat kutatják. Nyíltan vállalják cselekedeteiket és személyiségüket, ezért a konfliktustól sem ijednek meg. Imádják a meleget és a napfényt, hiszen energiával tölti fel őket, ezért nyaralás helyszínéül szívesen választják a tengert. Igazi vezető egyéniségek, ami sok energiát emészt fel, így minden nap szükségük van a feltöltődésre. A Pickwick Elements Fire (Tűz) tea tökéletes választás részükre, mert a benne lévő összetevők (roobios, fahéj, gyömbér, édesgyökér, rozmaring, feketebors) átmelegítik egész szellemüket, így energiától duzzadva, teljes harmóniában vívhatják tovább „csatáikat”.

Levegő

A Levegő-jegy szülöttei (Ikrek, Mérleg és a Vízöntő) mindig az eszükre hallgatnak. Igazán szeretik a szabadságot, ezért nehezen viselik a mások által felállított korlátokat. Szeretnek szabadon szállni a széllel, hiszen ez mindig változást hoz életükbe. Őszinték és vállalják véleményüket, így náluk a fekete, az bizony fekete! Igazi „stand up” személyiségek, hiszen imádják a spontaneitást és szeretnek rögtönözni. Remek választás a Pickwick Elements Air (Levegő) tea számukra, hiszen összetevői (borsmenta, fodormenta, eukaliptusz) a frissesség érzését nyújtja számukra, amire igazán szükségük van, hiszen mindig értelmi alapon döntenek.

Víz:

A Víz-jegyű emberek (Rák, a Skorpió és a Halak) érzelmeiket nagyon mélyen élik meg. Személyiségükből fakad, hogy nem tudnak felületesek lenni, ezért a velük eltöltött idő igazán érzelemdús és szeretettel teli. Mély érzéseik miatt vonzódnak a művészethez. Érzékeny

lelküket védik a külvilágtól. Senkiről nem feltételeznek rosszat, hiszen magukból indulnak ki, így vigyázzunk törékeny lelkükre, amin könnyen sebet ejthetünk. Ne romboljunk bele álomvilágukba. Inkább nyugtassuk meg őket egy csésze Pickwick Elements Water (Víz) teával, amely a nyugalom érzésével tölti el lelküket a teakeverékben rejlő összetevők (komlóvirág, citromfű, hársfavirág) miatt.

Föld:

A Föld-jegyűek (Bikát a Szűz, és a Bak) 2 lábbal és szilárdan állnak a földön. Soha nem rugaszkodnak el a valóságtól, így igazán biztonságban érzik magukat, ami kihat a körülöttük lévőkre is. Nem szívesen mozdulnak ki a megszokott dolgokból. Ha mégis megteszik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy egy jól megszervezett, eltervezett cselekmény részükről, hiszen a biztonság számukra elsődleges. A Pickwick Elements Earth (Föld) életmód tea igazán jó választás, hiszen a benne lévő összetevők (echinacea, édesgyökér, ánizs) segítségével még erősebbnek érzik magukat.

Kiegyensúlyozott nyugalmunkhoz elengedhetetlen egy csésze tea elfogyasztása. A szinte szertartásos, állandóan ismétlődő élvezet ugyanis megerősíti bennünk az állandóság, a biztonság érzését és a nyugalmat.

http://www.pickwicktea.com/hu/home



Szerző

donna.hu



Scroll to Top