Minőségi felosztás 2.

2008. 08. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Fix vagy állandó jegyek: Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő.

Míg a kardinális jelek az egyik évszakból a másikba való átmenetét hozzák, ezek a minőségek minden évszak közepes hónapját jelölik.

A szilárd, vagy fix jegyek megfelelései: fenntartás, megerősítés, és a már elért kiépítése minden irányban. Megvalósul minden, ami a kardinális jegyeknél csak terv volt. Ez a fa törzse, mindaz, ami a gyökér és a korona között van, maga az élet.

E szilárd vagy fix jegyekben a négy teremtőerő lényegiségét a legtisztábban ismerhetjük fel. Itt láthatóvá válik a Ying és a Yang, a kör és a négyzet egymáshoz való viszonya. A szilárd vagy fix vagy állandó jegyek jelképezik a vitális Én-t vagyis a szívet.

Ha a fix, vagy állandó jegyek valamelyikében állnak fontos bolygóid, akkor kitartó, megbízható, határozott, türelmes vagy. Jól tudsz koncentrálni, határozott vagy, stabil, szereted a tárgyakat és a tudást gyűjteni, méltóságteljes a viselkedésed, kiváló memóriával és átható értelemmel rendelkezel. Az eredményeket lassan de biztosan éred el. A rendíthetetlen nyugalom, kitartóerő, a mindent bíró akarat a legjellemzőbb, az egyenletes, kiszámítható élettempó mellett. Az életritmus csendes, biztonságos, kitartó.

Kevés változás várható az életedben, de nem is szereted annyira a változatosságot. Türelmes vagy, konzervatív, és szereted a hagyományokat.

Ha a fix, tűz elemű Oroszlán jegyében találhatók fontos bolygóid, akkor rendelkezel a tűz elemével, de a fix minőség mérsékletet, kitartást, nyugalmat, önuralmat, higgadtságot biztosít neked. Képes vagy a lehetőségeket jól kiaknázni, átgondolni, és ezáltal igazán jó szervező leszel. Jellemző lesz rád az átgondoltság.  Kilógsz a tömegből!

Ha a fix de föld elemű Bika jegyében találhatók fontos bolygóid, akkor még szorosabb lesz a kapcsolatod az anyagi világgal. Szeretsz enni, inni, kedveled a szép dolgokat, a műtárgyakat, és rendelkezel a befektetési tehetséggel.

Ha a fix minőségű, víz elemű Skorpió jegyében találhatók a bolygóid többsége, érzelmes és érzéki vagy, de képes vagy uralkodni magadon. Semmit nem felejtesz, sem jót, sem rosszat, bátor vagy és nagyon tudsz valakihez ragaszkodni. Óriási szenvedélyes akarat összpontosul benned.

Ha a fix minőségű, de levegő elemű Vízöntő jegyében állnak fontos bolygóid, akkor jellemző lesz rád a makacsság, az alaposság, és a kitartás. Imádod a tudományokat. Lehetsz feltaláló, tudós, újító.

Kapcsolódó anyagok:

$$1062$$

$$1087$$

$$1093$$

$$1095$$

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top