Miss myVIP választás

2008. 11. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ez lesz az az év, amikor a myVIP megválasztja első szépségkirálynőjét. A választásra bárki nevezhetett, aki 14. életévét betöltötte és 2008. november 24. előtt regisztrált az oldalra. Ami még nagyon fontos: a jelentkezőnek hitelesített felhasználónak kell lennie! 

A verseny három részből áll, az első lényegében a jelentkezés időszaka volt, amikor egy adatlapot kellett kitölteni különböző személyes adatokkal, amelyek vonatkoztak külsőségekre és a személyiségre is. Ezután tölthetett fel magáról videókat, képeket a versenyző, amelyek mindenki számára láthatóak – a myVIP-n nem regisztrált felhasználók számára is –, a regisztrált tagok pedig kommenteket fűzhetnek hozzájuk. Azok, akik nem tagok az oldalon, nem olvashatják el a kommenteket. A jelentkezés időszakában még nem lehetett szavazni. 

A verseny második része maga a szavazás, amely november 24-én indul.  Mostantól már nem lehet jelentkezni - több, mint ezren neveztek, ellenben lehet szavazni. Nem myVIP tagok nem szavazhatnak, de nyomon követhetik az eseményeket. A leadott szavazatok ebben a fordulóban még nem láthatóak. 

Ezután jön a legizgalmasabb rész, a Döntő! A szavazás alatt legtöbb pontot összegyűjtő hölgyek juthatnak ebbe a nyílt szakaszba, amelynek elején nullázák a pontokat és újra kezdődik a „harc”. Ekkor már nyilvánosak a szavazatok és az eredmények.

Miss myVip természetesen az a hölgy lesz, aki ebben a fordulóban a legtöbb szavazatot tudja bezsebelni. 

No de lássuk a medvét!  

A szépségkirálynő nyereménye egy      1. 000 000 forint értékű szépségkupon az Aesthetica Orvosi Központ felajánlásával, a második helyezett pedig egy kétszemélyes utazást nyer Egyiptomba, egy négy csillagos szállodában, teljes ellátással az Anubis Travel jóvoltából. 

Szavazni is érdemes, nem csak ringbe szállni, mert a szavazatokat leadók között egy Fuji digitális fényképezőgépet és egyéb ajándékokat sorsolnak ki.

Segíts Te is megtalálni a legszebb hölgyet a myVIP-en!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top