Mit jeleznek a csillagok – nemcsak – a Nyilas jegy szülötteinek?

2008. 11. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

2008. november 21-én, 23 óra 50 perckor, a Nap a Nyilas jegyébe lép…



Ez az időszak mindenkinek kedvező lehetőséget kínál arra, hogy új üzleti vállalkozásba kezdjen. Bárki ott állhat a helyzet magaslatán, és nem veszíthet sokat, főleg, ha nem felejti el meghallgatni mások véleményét. Arra is jó az elkövetkezendő időszak, hogy mindenki megtervezze a jövőjét, és vagy kisöpörje a felgyülemlett papírmunkát.

Alkalmas az időszak arra, hogy bárkivel kommunikáljunk a legkülönbözőbb szóbeli és írásbeli formákban. Ha képes lesz bárki ellenőrzése alatt tartani közlésvágyát, most érvényt szerezhet nézeteinek.



Ebben az időszakban jobban tudunk majd figyelni a részletekre. Senki sem akar majd egy helyben ücsörögni, ezért nem baj, ha legalább hétvégekre házon kívüli programot szervezünk magunkat. Szerezzünk minél több tapasztalatot.



A Nap a 3. Területről, a közlekedés, kommunikáció, hírek, stb. területéről indul: Most mindenki többet kommunikál majd környezetének tagjaival. Nagyszerű alkalmak nyílnak, hogy kifejtsük nézeteinek, az egyes témákban, de ajánlatos meghallgatni a többieket is. Életritmusunk felpezsdül, és többet mozgunk majd az emberek között, és sokat utazgatunk.



A Mars mindenkinek hihetetlen energiát ad, és ezt felhasználhatjuk a kreatív önkifejezésre. Előfordulhat, hogy sokan az idegeinkre mennek. Remek alkalmak nyílnak arra, hogy új feladatokat oldjunk meg.



A Mars miatt van az is, hogy néha úgy érezhetjük, majdnem felrobbanunk. A Mars sajnos némelyikünknél lázat, gyulladást, vagy fertőzést hoz. Nem árt mindenkinek elkerülnie a hirtelen mozdulatokat,  különösen az éles tárgyak közelében.

Ha a munkánk íróasztalhoz köt bennünket, jól tesszük, ha óránként felkelünk, és jobb híján sétáljunk egyet az szobában.



Ahogyan reagálunk, a különböző helyzetekben, elárulja, valójában hányadán állunk önmagunkkal, belső tartásunkkal, biztonságérzetünkkel, vagy annak hiányával. Ha reakcióink túlnyomórészt negatívak, valószínűleg eljött az átértékelés és változtatások ideje. Fizikai tevékenységgel valamelyest javíthatunk hangulatunkon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top