Mit árul el rólad a körömlakkod?

2011. 06. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Megjelenésünkkel akarva-akaratlanul üzenünk a világnak arról, kik is vagyunk valójában. Nézzük, mit mesél rólunk körömlakkunk színe!

Élénk pink: a Bombázó

Mágnesként vonzza a tekinteteket, csak azoknak ajánlott, akik nincsenek híján az önbizalomnak. Általában a divatot kedvelő, szexisen öltözködő, merészebb hölgyek szokták előnyben részesíteni.

Mivel a szín nagyon feltűnő, tanácsos a lábujj körmeit visszafogottabb árnyalatú lakkal kifesteni, hogy ellensúlyozza a rikítását.

Sárga: a Divatguru

A szuper-trendi nők színe, akik nemcsak, hogy tisztában vannak a legújabb divattrendekkel, de jó ízléssel párosítva a magukévá is teszik azokat. A kicsit félénkebbeknek is ajánlott a sárga egy-egy árnyalatának a kipróbálása, hiszen nem olyan merész, mint a pink, de izgalmasabbá tehetik vele a megjelenésüket.

A sárga körmök jól passzolnak a farmer-póló-klumpa párosításhoz, bizsukhoz, napszemüveghez, de elegánsabb ruhához is viselhetők.

Korall: a Nyárimádó

A korall a nyár melegének, napsütésének a színe. Viselője az életigenlést árasztja magából, és a könnyed flörtöktől se zárkózik el.

Elegáns és laza öltözékkel egyaránt párosítható, a legjobban barackrózsaszín pedikűrrel mutat.

Neonzöld: a Vállalkozó szellem

A neonzöld körmök gazdája társaságkedvelő, beszédes, élettel teli, az élet rövid, hozzuk ki belőle a legtöbbet attitűd jellemzi. Nem fél kilépni az árnyékból, vállalkozó szellemű, aki a jég hátán is megél.

A neonzöld nem mindennapi viselet – hacsak nem valamilyen kreatív területen tevékenykedünk. Nyáron mattabb zöld pedikűr dukál hozzá.

Törtfehér: a Klasszikus

A törtfehér árnyalatot választó hölgyek a klasszikus értékeket részesítik előnyben, ezenkívül határozottak, tudják mit várnak az élettől.

A színt pedikűrhöz ne válasszuk, kivéve, ha szép bronz barnára sültek a lábaink.

Világos rózsaszín: a Tökély

A körmeiket világos rózsaszínnel kikenő hölgyek visszafogott nőiességükkel hódítanak, megjelenésük mindig tiptop, tökéletességre törekszenek.

Az árnyalat munkahelyen, tárgyaláson, koktélpartin egyaránt megállja a helyét, illik jól szabott, elegáns ruhát venni hozzá.

Vörös: a Szerelmes

A vörösből sugárzik az elegancia, az erő és a romantika. A vörös körmöket viselő nő szereti magára vonni a férfiak figyelmét, fürdőzni a bókokban, szerelmes a szerelembe.

A pedikűr is nyugodtan lehet vörös, ha a kézujjak körmei is ebben a színben pompáznak, az összhatás mindenkit lenyűgöz (persze csak akkor, ha a lakk nincs lepattgozófélben, de az a többi árnyalatra is érvényes).

Kék: az Örök fiatal

A kék üzenete: ugyan két lábbal állok a földön, de azét követem a divatot, a lelkem örökifjú, szomjazik az újdonságokra, és nem félek a változásoktól.

A kék körmök senkinek se kerülik el a figyelmét, mértékkel tehát, vagy a kéz vagy a lábujjait fessük ilyenre, a kettőt egyszerre sose.

Arany: a Magabiztosság

Az arany körmöket viselő nőről sugárzik a magabiztosság, követi a divatot, és nagyszerűen igazítja azt az egyéniségéhez. Érdemes megfogadni ez irányú tanácsait is.

Farmerrel, egy elegánsabb toppal és szandállal nagyon jól mutat, továbbá fekete öltözékkel és fémes kiegészítőkkel is elbűvölő összhatást nyerhetünk.

Lila: az Újító

A lila körömlakkot választó hölgyek szeretik feszegetni a határokat. Pozitív értelemben, hiszen mindig önmaguk jobbítására törekszenek. Célorientált üzletasszonyok és lázadó művészlelkek egyaránt kedvelhetik.

A sötétebb lila árnyalatok olyan helyre ajánlottak, ahol úgymond meg kell jelenni, napközben inkább világosabb illik.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top