Mit üzennek a csillagok a héten?

2010. 06. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tapasztalt kerékpárosok ismerik ezt az érzést. Egy hosszú túra után az erőfeszítést napokkal később is érezhetjük a lábainkban.

Ezen a héten hasonlóan fogunk érezni, bár más síkon. Az utóbbi napokban több nehéz bolygóállás hatásaival is meg kellett küzdenünk.

Szerencsére a Nap és a Merkúr hétfőtől segíteni fog nekünk. Értelmünk élénken dolgozik. Végre elrendezhetjük élményeinket, gondolatainkat, iratainkat, és új stratégiákon gondolkodhatunk. Jól tesszük, ha véleményt cserélünk más emberekkel is, akik különböző értékes tanácsokkal láthatnak el bennünket.

Sok ötlettel a fejünkben szerdán kihasználhatunk egy kedvező bolygóaspektust, amely anyagi és hivatásbeli területen lesz kedvező. A Merkúr és a Mars összefognak, bátorságot és erőt fognak adni nekünk, hogy jogainkért ki tudjunk állni.

Ha olyan többletmunkára kérnek, amit nem fognak tudni kifizetni, most nyugodtan megtagadhatjuk.

Keressük az előrelépés lehetőségeit. Pályázzunk vagy tegyük ajánlatainkat a felettesünk asztalára.

Hétfőn:

A Nap és a Merkúr találkoznak. A Bak jegyében álló Hold segít majd nekünk pontosan felkelni és érkezni. Délben Holdszünet kezdődik. Nem sok probléma várható ezen a napon. Érthetően érveljünk és fogadjuk el az értékes tanácsokat. Próbáljunk meg nyíltak és figyelmesek maradni.

Kedden:

Fontos, hogy diplomatikusak maradjunk. A Hold a Vízöntő jegyében áll, egész sor eredeti ötlettel lát el bennünket. Különösen ott leszünk ötletekben gazdagok, ahol arról lesz szó, hogy megöregedett rendszereken változtassunk. A Hold miatt könnyen félreértésekre kerülhet sor. Figyeljünk arra, amit mások mondanak nekünk.

Szerdán:

Sokat tanulhatunk. Nincs különös bolygóállás. A Hold még a Vízöntő jegyében áll, a változatosság iránti igényünket reprezentálja. Minden, ami más, mint a megszokott, lelkesíteni fog bennünket. Koncentrációnk gyengülhet egy kicsit. Szerezzünk be minél több információt. Csak a legszükségesebb dolgokat intézzük el, de azt lehetőleg lelkiismeretesen. Lesz időnk arra, hogy barátainkkal összejöjjünk egy kávéra.

Csütörtökön:

A Merkúr és a Mars találkoznak, a Hold a Halak jegyében áll, jó fényszögben áll a Plútóval. Komoly meggyőző erőt ad ez nekünk, a csúcson lehetünk. A Halak jegyében álló Hold álmodozásra késztet bennünket. Akár pályázunk, akár több fizetést szeretnénk kérni, használjuk ki a képességeinket, hogy keresztül tudjuk vinni az akaratunkat. Ez a kínos beszélgetésekre is vonatkozik.

Pénteken:

Ma nehezünkre eshet felkelni, főleg azoknak, akik nem szeretik a reggelt. A Hold szemben áll a Marssal. Ingerültebbek leszünk az átlagosnál. Kerüljük a vitákat a reggelinél. Délelőtt már könnyebb lesz mindenről beszélni. Naivabbak leszünk, mint máskor, és kevésbé ellenőrizzük, amit kellene. Jobb, ha csak a bombabiztos ígéretekre hagyatkozunk. Ha lehet, fejezzük be hamarabb a munkát, és kezdjük előbb a hétvégét.

Szombaton:

Nincs ok a szomorúságra, még úgy sem, hogy a Hold és a Szaturnusz délelőtt akadályokat gördít elénk. Ezzel egyidőben Holdszünet kezdődik és délutánig tart. A Hold ezután a Kos jegyébe lép és az Uránusszal találkozik, majd később a Jupiterrel. Csak a Holdszünet merít ki bennünket délután, elhagyatottnak érezhetjük magunkat. Foglalkozzunk többet a családunkkal és a háztartásunkkal. Este menjünk szórakozni.

Vasárnap:

A Kos jegyében álló Hold aktivizál bennünket. Még a kimondottan lustálkodókat is előcsalogatja az ágyból. Akár kerékpártúrára megyünk, akár teniszezünk vagy úszunk, mindenképpen sportoljunk ma legalább egy órát. A legkisebb problémát is azonnal beszéljük ki. Mielőtt bármilyen helyzet kiéleződne, inkább legyünk pár órát egyedül. Frissen, kipihenve, családi körben könnyebb a konfliktusokat megoldani.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top