Mónika vulgáris szavai

2010. 09. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A bulvárlapok hetekig csámcsogtak először az élő műsorban produkált esetlenségein, majd felszedett kilóin, míg végül a műsorvezetőnő nem bírta tovább, kiborult, majd a rágalmazásokra reagálva perrel fenyegetőzött nyilatkozataiban. Erre a sajtó lecsendesült, a sztori kifutott, és kezdtük azt hinni, végre mindenki megszokta Mónikát ott és úgy, ahol és ahogyan jelenleg van, egy kereskedelmi csatorna élő reggeli műsorában. De az élet ennél sokkal kiszámíthatatlanabb, ugyanis a minap Mónika  éppen maga szolgáltatott rá okot, hogy újra címlapra kerüljön.

A Blikk honlapján olvasható a hír, miszerint a műsorvezető a Facebookon nem éppen irodalmi stílusban fogalmazta meg véleményét egy a Heti Válaszban megjelent Boross Péter-interjú kapcsán.

Szó szerint idézünk (vigyázat! 18-as karika!): " A sz...s megvan így is, úgy is. Ha nem szülsz adózhatsz, ha szülsz, keress munkát, ahogy tudsz, ha egyedülálló vagy, akkor meg végképp. Csak a két gyerekem vigasztal, a f...k amúgy is a rossz oldalán állok." A hozzászólás konkrétan arra a Boross Péter által tett megállapításra vonatkozik, mely szerint a "hely, ahol a nő pótolhatatlan, nem a munkahely, hanem a szülőszoba".

Egyet tudunk érteni Mónikával, mert ez a mondat sokaknak nyitja majd ki a bicskát a zsebében. Mónika egyébként a Blikknek elmondta, a hozzászólást nem indulatból írta, továbbra is így gondolja.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top