Mutasd a tetkód, megmondom, ki vagy!

2011. 02. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

1. Az első képen egy énekesnő látható, akin lassan több a felirat és az embléma, mint egy hirdetőoszlopon. Csípőjén egy szanszkrit imarészlet olvasható. Legutóbb egy idézetet tetováltatott magára tükörírással a klucscsontja alá. Tudjátok, ki a megszállott énekesnő?

Hát persze, hogy Rihannáról van szó!

2. A Transformers sztárja Marilyn Monroe portréját viseli jobb alkarján. Példaképének tartja a fiatalon elhunyt színésznőt, és azért választotta pont Őt, mert nagy hatással volt rá, amikor először látta egy filmben.

 

Igen, Megan Foxról van szó.

3. Harmadik választottunk is egy színésznő, akit sok kritika ér tetoválása miatt. Sokak szerint olyan, mintha valaki filctollal viccből rajzolt volna a lapockájára, mások szerint pedig nagyon gyerekes a minta. Egy oroszlánfej díszíti a hátát. Tudjátok, ki az?

   

Christina Riccit cikizik olyan sokan.

4. A következő tetoválás akár az énekesnő karikatúrája is lehetne. A 'Cynthia' aláírással készült darab egy kicsit a pin-up girl stílusra hajaz, ahogy viselője is. A sztár - ahogy egyik dalában is énekli - sokat járt a rehabra, talán egy alkoholmámoros időszakában készült ez a kép is.

Amy Winehouse-t díszíti ez a tetoválás.

5. Szerintem ezt a tetoválást másolták le eddig a legtöbben. A mutatóujjra felvarrt szöveg egyértelműen arra kér, hogy maradj csöndben! Az sztár dalai általában megbotránkoztatják az embereket, de ez ellen az újító tetkó ellen nem hiszem, hogy bárkinek kifogása lenne.Tudjátok, ki ő?

 

Igen, Lily Allen látható a képen!

6. Következő áldozatunk egy igazi férfi, aki meglepő módon egy eléggé nőies tetoválást készíttetett magának, hiszen a sok virág és a pasztellszínek nem igazán illenek a stílusához. Az izmairól híres macsó igazán romantikus, hiszen felesége arcképét tetováltatta magára. A kép először csak egy szerep kedvéért került fel a színész vállára - lemosható formában -, ám annyira megtetszett Neki, hogy örökre magára varratta.

A romantikus lovag nem más, mint Sylvester Stallone!

7. Az utolsó kiválasztottunk pedig maga a tetoválás nagyasszonya. Testének közel 70%-át tetoválás borítja, a szabad felületek száma egyre csökken. A kedvencünk ez a stílusos Hollywood tetoválás, amibe a rúzs által egy kis pin-up életérzést csempésztek.

 

 

Kat von D igazán megérdemel egy tapsot! A celebbé minősült sztár nemcsak stílusos tetoválásokat készít és visel magán, de másokat is erre buzdít!

Nektek van tetkótok?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top