Mutasd az arcod! 5.

2008. 09. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nagyon szerencsés ember, kiváló rábeszélő képességgel rendelkezik, és e két dolog messzire viheti. Sajnos a hűség nem a legerősebb oldala.

Az ilyen arccal rendelkező embernek többnyire nagy szemei vannak, de tekintete inkább merev, és ez másokra zavaróan hathat. Szerencséjére, hogy sok és hullámos haja van, és az esetek többségében késő idős koráig megtartja minden szálát. Fülei nem simulnak a fejéhez, homloka jellegzetes, csúcsos, homlokráncai nyitott szárnyú madárra emlékeztetnek. Ez mutatja azt is, hogy könnyen megharagszik.

Ha hiányzik a talpán álló háromszög felső csúcsa, akkor a Szaturnuszhoz soroljuk. Akinek ilyen arca van, rendszerint magas, vékony, és csontos. Arca is csontos, szeme beesett. Előfordulhat anyajegy, vagy szemölcs is az arcán, ez sajnos tovább keményíti a vonásait. Homloka magas, keskeny, és többnyire egyenes vízszintes ráncok láthatók rajta. Szemöldöke vastag, olyan mintha ráülne sötét szemére.

Ebből arra következtethetünk, hogy fiatalabb éveik sajnos nem voltak elég boldogok, és talán ez az oka belső haragjának. Bárki másnál nagyobb önuralommal rendelkezik. Nem kiabál, haragját inkább epés megjegyzések formájában fejezi ki. Nem nagyon kedveli a nagy társaságot, szívesebben marad egyedül. Határozott véleményét nem fél közölni.

Nagyon szívesen tölti idejét a szabadban, pl. figyeli a madarakat, vagy éppen tájfutó. Szeret filozofálni, az élet mélyebb kérdéseiről gondolkodni, és sokszor vannak érdekes, sőt eredeti gondolatai. Nagyon óvatos, gondos, és hagyománytisztelő, főleg pénzügyi kérdésekben, sokszor jó módú, de ritkán lesz nagyon gazdag. Látszatra hiányzik belőle a melegség, gondolatait, érzéseit nem szeretné másokkal megosztani, ezért mások sem kíváncsiak nagyon az ő „bölcsességeire”, hajlamos arra, hogy félreértsék. Bár erős benne a vágy, szemérmessége miatt nehezebben talál magának társat.

Kapcsolódó anyagok: 

$$1126$$

$$1207$$

$$252$$

$$251$$ 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top