Nagyon finom és hamar elkészíthető! Hozzávalók: Tészta: 6 db tojássárgáját, 25 dkg cukrot, 12 dkg margarint, 2 evőkanál kakaót habosra kavarni, ezután 25 dkg lisztet és 1 kávéskanál szódaport kell bele tenni, majd 2,5 dl tejjel elkeverni.
Egy kisebb tepsit kizsírozni, lisztezni és a masszát beleönteni kb. 200 fokon sütni. Hab: 6 db tojásfehérjét 20 dkg cukorral gőz felett keményre felverni. A kihűlt tésztát megkenjük barack lekvárral, majd erre rásimítjuk a habot, a tetejére csokit reszelünk. Hűtőbe tesszük, kb. félóra múlva, kockára vágva fogyaszthatjuk. Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Kalász Erzsébetnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.