Nem öli meg a kíváncsiság...

2009. 05. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A velünk született gondolkodás alapvető sajátossága, hogy logikus és racionális. Benne minden a helyén van. Egyik dolog érthető a másikból. Nincsenek megmagyarázhatatlan dolgok. A Nap minden este lenyugszik, és minden reggel felkel. Nem véletlenül használom ezt az egyszerű képet. Ugyanis ez sok mindent megmagyaráz. Tudjuk, hogy a Nap nem nyugszik le, és nem kel fel. Mégis, itt a harmadik háznál, az ilyen biztos, lelket nem zavaró tudásra van szükség.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll – feszültségben éled meg önmagad, és képességeidet, mivel szavaid jóval megelőzik a valódi szándékaidat. Mondhatjuk úgy, hogy lehagyod önmagad. A külső és a belső akkor van benned együtt, ha mély szenvedélyből teszel, vagy mondasz valamit.

Ha a Bika jegyében születtél, és Ascendensed is a Bika jegyében áll, alaposságod már-már elviselhetetlen. A születési horoszkópodban lévő Hold állása enyhítheti ezt a helyzetet. Könnyen ínyenccé válhatsz. Tanulásban a kevés, de jól megemésztett ismeretek mestere vagy.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, akkor igen kellemes társalgó vagy. Beszéded tempója teljesen Ikrek jellegű, csak a hangszíned utalhat a Bika Napjegyedre. Észjárásod gyors, temperamentumos, míg testalkatod a Bika jegyű emberek telt termetére emlékeztet. Tanulásban szerencsésen ötvözheted a gyors ismeretszerzést az alapos feldolgozással.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, jelentős helyet kapnak életedben az érzelmek, továbbá fontos a számodra az ízlés, valamint a gasztronómiai élvezet, az ízlés. Ebből adódik, hogy igazán az motivál, ha asszociációval kellemes dolgokhoz kötheted a tanulnivalóidat.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, nyílt tekintetű, kissé harcias jellemű leszel. A mindennapokban nemcsak elviseled a provokációkat, hanem magad is kész vagy kezdeményezni. Gondolkodásmódodban sokszor hajlasz arra, hogy többet mutass, mint amennyit valóban tudsz. A tanulástól többnyire húzódozol. A fontos ismereteket kigyűjtöd magadnak.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, akkor igen előnyösen kamatoztatod a tehetségedet ott, ahol megbízható és alapos tudásra van szükség. Az a fajta ember vagy, aki – mint mondani szokás – még álmából felriasztva is fújja a leckét.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, a tanulásban is igényled, hogy ízléssel kösd össze a tevékenységedet. Figyelmed nem lankad akkor, ha tanulnivalód hasznos, egyben szép és arányos is.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, akkor egy mindent érdeklő, egy örök kérdező ember hírében állsz. Nem a kíváncsiság hajt, hanem mély tudásvágy, hogy gyökerében is megértsd, azt, ami érdekel.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, könnyebben felülemelkedsz azon, amit úgy neveznek, hogy a Bika nehézkessége. Ez tanulásodban úgy nyilvánul meg, hogy szélesebb perspektívában mered nézni a dolgokat, így az egyes részek gyorsabban a helyükre kerülnek.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, nehezebben kezeled a gondokat, és mindenben meglátod a nehézséget. Remélhetőleg a születési horoszkópodban a Hold levegős jegyben áll (Ikrek jegyében, Mérleg jegyében, Vízöntő jegyében), mert akkor mindezek kevésbé lesznek igazak rád.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, a szellemi eledel igen fontos a számodra. Viszonylag könnyen tanulsz, feledve a Bika jegyére jellemző lassúságot. A valóságtól ritkán szakadsz el.

Ha a Bika jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, akkor kicsit sértve érzed magad, ha nem veszik igénybe a segítségedet. Mindent megteszel, és mindent megtanulsz, arra készülve, hogy valakinek ezzel majd egyszer segíthetsz.

Nem tudod mi az ascendensed? Kíváncsi vagy a horoszkópodban lévő bolygó állására? írj az info@donna.hu címre, vagy Németh Áginak, a Donna asztrológusának! 

Kapcsolódó anyagok:

$$3333$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top