Nyelvtanulás gyorsan, egyszerűen

2011. 05. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Callan-módszer esetében a nyelvtanítás alapja a beszélgetés. Így alkalmanként lényegesen több szót használ, mint a hagyományos nyelviskolák. Az állandó, pergő szövegismétlések lehetővé teszik, hogy a tananyagot a diákok az órán sajátítsák el, akár otthoni felkészülés nélkül.

A nyelvtanulás céljától függetlenül minden korosztálynak megfelelő a módszer. Az oktatás végig angol nyelven folyik, az órákon a diákok az angolt anyanyelvként beszélő tanároknak köszönhetően a helyes kiejtéssel is megismerkedhetnek. A tanfolyamokhoz szükséges tankönyveket és hanganyagot mindenkinek biztosítjuk.

A csoportokhoz bármikor lehet csatlakozni, csupán egy ingyenes szintfelmérő tesztet kell elvégezni, melyre szeretettel várjuk! A tandíj igény szerint fizethető havonta, vagy öt hónapra előre, üdülési csekket is elfogadunk.

A Callan-módszer mellett igény esetén indítunk még nyelvvizsgákra, angol nyelvű állásinterjúra felkészítő, üzleti, szakmai nyelvi mini kurzusokat. A megtanultak kötetlen gyakorlására társalgási órákat és filmklubokat tartunk, illetve júniustól egész nyáron át intenzív, heti 3x3, vagy 5x3 órás turnusokat is indítunk.

Törekszünk minden felmerülő igény kielégítésére, cégeknek kihelyezett nyelvtanfolyamokat is tartunk, valamint üzleti angolt is oktatunk. Iskolánk akkreditált, így az oktatás költsége a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható. Külföldiek részére magyar nyelvet is oktatunk.

Budapesten a Batthyány tér mellett az ILC Nyelviskolában bárki megismerkedhet a Callan-módszer hatékonyságával. Ehhez két ingyenes próbaórát biztosítunk minden új jelentkezőnek.

Bővebb információ: www.ilc.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top