Nyugatról Keletre

2009. 04. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hosszú volt az út, mire a kínai orvoslás hazai pionírja széles körben elismert lett. Hiszen az orvosi egyetemet is csak 42 évesen, 5 gyermek után kezdte el. Ráadásul a 80-as évek közepén is igen távol állt a nyugati orvoslás a keletitől. Ezt Magyarországon sem tolerálták, nem csoda hát, ha jó pár évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Dr. Eőry Ajándok itthon is kamatoztatni tudja mindazt a tudást, amit Távol-Keleten szerzett meg.

Többek között az ő nevéhez fűződik azoknak a kínai légzésgyakorlatoknak a hazai alkalmazása, amelyet a rákbetegek gyógyítására használ. A doktor úr állítása szerint ez a fajta technika gyökeresen fogja átalakítani a rákos betegek pszichoterápiáját. Kínában ugyanis több tízezer pácienst sikerült kigyógyítani ebből a sokak által végzetesnek hitt betegségből. Éppen ezért – remélhetőleg - egyre nagyobb visszhangot fog kapni a közeljövőben a kínai orvoslás iránti érdeklődés.

Eőry Ajándok mindemellett egy rendkívül karitatív ember, rendszeresen segít hajléktalan embereken. Ők azok, akik nem hisznek semmiben, ő azonban eltökélt híve az utcán való gyógyítás elterjesztésének. Ebben pedig – talán említeni sem kell – ugyancsak szép eredményeket ér el.

Nézd meg a videót!

$$v41164$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top