Oposszum az Oscar-gálán?

2011. 02. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A 2011-es Oscar-díj gála két műsorvezetője Anne Hathaway és James Franco lesz, de a szervezők a hírek szerint szívesen látnának még egy sztárvendéget, méghozzá egy négylábút. A közvetítés feladata az ABC csatornára hárul, akik több hírportál szerint Heidit, a nemrég világhírűvé avanzsált oposszumot is szeretnék szerepeltetni a műsorban. Ezért már fel is vették a kapcsolatot a lipcsei állatkerttel.

Az állatkert örömmel vette a felkérést, de egyelőre vizsgálják, hogyan is lenne megoldható a dolog. Mivel az állatnak túl nagy stresszt jelentene, élőben biztosan nem fog megjelenni, vélhetően műholdas kapcsolaton keresztül láthatnák a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia díjátadó gáláját figyelemmel kísérők.

 

Heidi két testvérével került a lipcsei állatparkba. A kancsal állatkáról készült videók futótűzként terjedtek el az interneten, a videómegosztók, twitterezők, blogolók és a közösségi oldalak jóvoltából. Talán erre fogható az ABC igyekezete is, hogy szereplésre bírják Heidit, vélhetően szeretnék az interneten lógó, videókat és képeket küldözgető fiatalok tömegeit is a képernyő elé ültetni. Az ötlet létjogosultságát jelzi, hogy Heidinek már 285 ezer rajongója van a Facebookon.

A Reuters hírügynökség azt írja, az állat keresztbeálló szemei talán a rossz étrendnek köszönhetők, kissé túlsúlyos is, ezért időközben speciális diétára fogták. Salátát, répát és csirkemellfilét kap, hogy visszanyerje tökéletes kondícióját, és talán a szemei is helyrejöhetnek még. A fogyókúrának nincs köze az Oscar-felkéréshez, még a megkeresés előtt hozzáfogtak. Az állatkert korábban ki is jelentette, hogy nem kívánják marketingcélokra használni a népszerű kisállatot.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top