Tenyeredben a horoszkópod - a mutatóujj

2011. 02. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Jupiter-domb a mutatóujjunk alatt látható a tenyerünkben. A Jupiter a lehetőségek bolygója az asztrológiában, így a mutatóujj azt mutatja, hogy a kéz tulajdonosa milyen magasra viheti, milyen társadalmi elismerést vívhat ki magának, milyen magasra jut azon a bizonyos ranglétrán.

A Jupiter az igazság bolygója. Ha a kéz tulajdonosának mutatóujja jól fejlett, egyenes, elég hosszú és elég széles, akkor a kéz gazdája igazságszerető és figyelemreméltó bölcsesség jellemzi.

Ha a mutatóujj formája nagyon hasonlít egy mini ásóéhoz, akkor feltételezhetően a kéz tulajdonosa nagyra értékeli a pénzt, és meglehetősen határozott egyéniség.

Ha a mutatóujj feltűnően hosszú, és nagyon hegyesnek látszik, az arra enged következtetni, hogy a kéz tulajdonosa a döntéseket inkább másra bízza, és szereti, ha mások mutatják neki az utat, rövidebben szívesen támaszkodik másokra.

 

Az asztrológiában a Jupiter mutatja a jólétet. Ha úgy látjuk, hogy valakinek a mutatóujja sokkal erősebb a többinél, akkor joggal gondolhatunk arra, hogy a kéz tulajdonosa nagyon szeret szórakozni.

Az orvosi asztrológiában a Jupiter bolygóhoz soroljuk a májat. Ha a kéz tulajdonosának mutatóujja nagyon hegyes és nagyon lapos, feltétlenül kérjük meg, hogy forduljon a körzeti orvosához, és vizsgáltassa meg a máját.

Ha a Jupiter által uralt mutatóujj jól fejlett, és egyforma hosszú a gyűrűsujjal, akkor a kéz tulajdonosának mája biztosan egészséges, és jól működik.

Ha a Jupiter által uralt mutatóujjat vékonynak, gyengének találjuk, akkor a kéz tulajdonosa feltehetően könnyen elfárad.

Vizsgáljuk meg alaposan a mutatóujjat. Ha azt látjuk, hogy nagyon lapos és nagyon görbe, akkor a kéz tulajdonosának emésztőrendszeri problémái is lehetnek, mindenképpen javasolhatjuk neki, hogy diétázzon vagy keresse fel háziorvosát.

Vizsgáljuk meg a három ízpercet. Elvileg azonos hosszúságúnak kellene lenniük. Ha úgy látjuk, hogy jelentős eltérés lenne a három ízperc hosszúsága tekintetében, a kéz tulajdonosát kérjük meg, hogy keresse fel háziorvosát, mert előfordulhat, hogy probléma lehet a kalciummal a szervezetében.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.nemethagi.com weblapra!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top