Optimista reggelek

2008. 10. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Már tudod, hogyan teheted szebbé a reggeli ébredésedet, milyen a tökéletes tápanyagban gazdag reggeli, és, hogy hogyan tornázhatsz, nyújtózkodhatsz anélkül, hogy az ágyból kiszállnál.

Ha azonban minden erőfeszítésed ellenére sem indul pozitívan a napod, tudatosan még mindig tudod befolyásolni a gondolataidat. Nem szabad elfelejtened, hogy első reggeli gondolatok mennyire fontosak. Nem mindegy, hogy a reggel pozitív gondolatokkal indul, vagy már unottan és pesszimistán szállsz ki az ágyból, és nézel a napod elé.

Sokat számít, hogy mire kelsz fel. A legtökéletesebb, ha magadtól, óra nélkül sikerül ébredned, bár erre sajnos vajmi kevés esély van. Ha azonban órára, vagy telefonra nyitod ki a szemed, figyelj a dallamválasztásra, hiszen ha nyugodt körülmények között kelsz, már sokkal kellemesebben indul a napod! Ha zenét hallgatsz reggelizés vagy készülődés közben, ügyelj arra, hogy csak pörgő ritmusú, vidám dalokat hallgass, lehetőleg semmi lassút és szomorút!

Vágyaid, céljaid megvalósítása leginkább fejben dől el. Ezt pedig tiszta fejjel, vagyis már reggel, ébredésnél a legkönnyebb. Határozd el reggel, hogy mi az, amit igazán akarsz és állítsd rá az agyad. Ha nagyobb dologba fogsz bele, akár ki is írhatod több helyre a lakásban, hogy tudatosuljon benned, hogy sikerülni fog. Fontos, hogy amit először meglátsz reggel, az pozitív legyen. Jó, ha a vekkereden, telefonodon  vicces képek vannak. Tégy fel vidám, vicces fotókat, képeket a faladra, vagy az ágyad mellett lévő éjjeli szekrényre, vagy bárhova arra a felületre, amit miután kinyitod a szemed először meglátsz.  Nem muszáj ezeknek képeknek lenniük, lehetnek szöveges kis üzenetek is, vagy kézzel rajzold mosolygós arcok, a lényeg, hogy pozitív gondolatokat sugalljanak.

Kedves gesztus, ha esetleg a párod előtt ébrednél fel, neki is írnál, rajzolnál kedves kis optimista üzeneteket. Ha megpróbálod megszépíteni a kedvesed reggeleit, biztos lehetsz benne, hogy ezt viszont is elvárhatod. Kapcsolódó anyagok:

$$1509$$

$$1485$$

$$1450$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top