Paradicsom leves másként

2009. 07. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók:hagyma, szemes paradicsom(lehet sürített is), petrezselyemzöld, gyökér, répa, burgonya. Ízlés szerint karfiol is mehet bele, de nem túl sok! Kevés olaj,delikát és örölt piros paprika. Aki szereti a csípős ízt az erős paprikát is használhat.

Elkészítése: a hagymát az olajban át pirítjuk, ehhez adjuk az apróra vágott zöldségeket illetve a delikátot. Kevés vízzel össze pároljuk. Rá rakjuk az örölt paprikát átforgatjuk a zöldséget vele és fel öntjük vízzel. Ízlés szerint sózzuk.                                                                                              

Leves betétnek ajánlom:csipedett estleg aki tud tésztát nyújtani az szagatott tésztával, metéltel is kínálhatja!!!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top