Paradicsomos-sajtos csirkecomb

2009. 09. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 1 kocka margarin, 4 db csirkecomb (vagy adagtól függően), 1 liter paradicsomlé (ha nincs házi, jó a konzerv is de ahhoz én szoktam egy pici vizet adni) 20 dkg sajt, só,őrölt fekete bors, majoranna.

Az egész kockamargarint felolvasztok. Felöntöm a sűrített paradicsommal. Befűszerezem: só, bors, majoranna. Ebben megfőzöm a csirkecombokat.

Ha megfőtt tepsibe rakom őket ráöntöm a szószt amiben főtt, és megszórom reszelt sajttal Előmelegített sütőbe teszem és kb.10-15percig sütöm még a sajt ráolvad.

Párolt rizzsel vagy főtt burgonyával tálalom. Egyszerű,gyors és nagyon finom. Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Tóthné Bartal Tündének, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top