Pihenjen és kalandozzon Gyulán vagy Erdélyben! (x)

2010. 06. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szeptember 24. és 26. között a gyulai Corvin Hotel & Restaurant Gourmet exkluzív környezettel és kihagyhatatlan lehetőségekkel várja Önt és kedvesét egy nyárvégi, romantikus hétvégére. A hangulatot megalapozandó, a pénteki érkezéskor már egy üveg ajándék bor várja a vendégeket a kényelmes, franciaágyas szobákban. Szombaton az ágyban elköltött villásreggeli után sétálhat a belvárosban, lazíthat a Gyulai Várfürdőben és Wellness Centrumban, este pedig egy gyertyafényes, ínyenc a la carte vacsorát költhet el a hotel hangulatos éttermében. A csomag tartalmaz még egy kényeztető, csokoládés masszázst a hölgyeknek, míg az urak egy pihentető, relaxációs masszázs jótékony hatásait élvezhetik. Emellett a vendégek korlátlanul használhatják a szaunát, szoláriumot és a szálloda pezsgőfürdőjét is.

Ha inkább izgalmas, aktív pihenésre vágyik, kalandozzon Erdély borvidékein vagy túrázzon a Bihari-hegység festői várromjaihoz! A híres, ám sokáig feledésbe merült erdélyi Ménes borvidékre is kínálunk egy vagy többnapos utakat, ínyenc, félpanziós ellátással, borkóstolásokkal egybekötve. Lehetősége nyílik, hogy velünk ismét felfedezze a legendás vörös aszúk, fűszeres kadarkák és királyleánykák vidékét.

A történelem szerelmeseinek az erdélyi vártúrát ajánljuk figyelmébe. A solymosi, világosi, dévai, borosjenői várak erős védőbástyák voltak, melyekben történelmünk korszakos, olykor tragikus eseményei játszódtak le. Ne hagyja ki az alkalmat, hogy láthassa azt, amit unokáink már biztos nem fognak látni!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top