Politizáló modellek?

2008. 09. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mindenesetre Tyra Banks, és társai igazán jól kaszálnak a műsorral, míg az eddigi 10 nyertesről szinte azóta sem hallott a világ.

 

Persze azért be kell vallanunk, hogy az egyes részek igazán érdekfeszítőek egy nő számára, még akkor is, ha nem dédelget topmodell karrieri álmokat. Mert a divat... nos, mindenkiben megbújik egy kislány, aki még mindig anyu tükre előtt illeg-billeg a magassarkúban, leginkább bohócnak sminkelve. 

Ám a 14 új lány bizony már kicsit közelebb került ehhez az álomhoz szerdán este. 

Míg a múltkori évadnyitó képsorozatának témája a hajléktalanok voltak, addig a mostani a közelgő elnökválasztással foglalkozott. A lányok mindegyike az állam egy-egy ágát személyesítette meg a szavazó fülkék előtt. Lehet, hogy a műsor készítői így akarják rábírni az amerikaiakat állampolgári kötelességük teljesítésére? Mindenesetre az már köztudott, hogy Tyra is Barack Obamának drukkol. Talán kis hazánk politikusai is sikeresebbek lennének valami hasonló kampánnyal a választások előtt... 

Mindenesetre Tyra és a 14 versenyző lány máris megmutatta, hogy mit gondol az amerikai politikáról, mint jó honleányok, ám nem biztos, hogy a már amúgy is mindenhová beszivárgott politikát még egy ilyen műsorba is be kellene ráncigálni. Persze Amerikában a szólásszabadság mindenre kiterjed, de miért kell még a néző képébe vágni azt egy szórakoztató divat show keretein belül is? Talán a politika ezen múzsái majd szerezhetnek egy jó kis állást Washingtonban, ha már kiestek a rostán, és Doktor Szöszi után ők is meghódíthatják még az amerikai törvényhozást?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top