Pudingos piskóta

2008. 10. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Hozzávalók: 4 tojás, 3/4 bögre cukor, 1 púpos kanál pudingpor, 3/4 bögre kukoricaliszt, 1 kis kanál sütőpor, 1/2 kis kanál szódabikarbóna.

.

Verjük fel a tojások fehérjét habbá és lassan adagoljuk bele a cukrot, adjuk hozzá a tojások sárgáját, a lisztet, pudingport, sütőport, szódabikarbónát összekeverjük és bele szitáljuk a tojások felvert habjába. A tepsit sütőpapírral befedjük és ráöntjük a masszát.

Előmelegített sütőben magas lángon sütjük néhány percig, amíg a teteje

megszilárdul, ezután közepes hőmérsékletű sütőben sütjük, amíg át nem sül.

 

Nagyon szép magasra megnő, es mindig sikerül. Kedvenc torta krémünkkel, pudinggal

töltsük meg!

 

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Danicek Ágnesnek, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top