Rakott virsli Ibolyka módra

2009. 03. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem olyan régen készítettem ezt a receptet,és nagyon finomra sikerült! Remélem a Donna oldal látogatóinak is úgy fog ízleni, mint az Én kedves családomnak!

Hozzávalók: 1 csomag (1000 g - os) virsli, 2 db 100 g -os sonkás szendvicskrém (én Tescóst szoktam venni, olcsó és finom), 500 ml főző tejszín, Pici liszt, amiben majd megforgatom a kettévágott virsliket, 1csomag Meat Curry - ez egy Indiai Fűszeres szósz, ami csípős, de nagyon finom! bármilyen fűszerkeverék.

A megtisztított virsliket kettévágom, majd egy kevés lisztben megforgatom, és bele helyezem a tepsibe, szép sorban, egymás után. A tetejére jó sűrűn, rá karikázom a rúd sajtokat. A Meat Curryt pici tejszínnel összekeverem, majd rá öntöm a tepsi tartalmához a többi tejszínnel együtt. Elő melegített sütőben magas hőfokon megsütjük. Tálalni bármivel lehet, akár szalagos tésztával is nagyon finom, párolt rizs is illik hozzá, Aki szereti a fűszeres krumplit, tökéletes együtt a kettő. Aki nem szereti a csípős szószokat, az is el tudja készíteni az India fűszer keverék nélkül is, mert a nélkül is isteni finom!

Jó étvágyat kívánok mindenkinek hozzá!

Köszönjük szépen Balla Andrásné Ibolykának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top