Sikersztorik

2009. 01. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Eszter egy vajdasági faluban született. Gyerekkorában stewardessnek készült, alkatából eredően mégis modell lett. A szakmából fakadóan ő sem tudta kikerülni a rohanós, pörgős életet, a külföldi munkákat, a feszes munkatempót, az éjjeli piacozást. Ekkor vette észre az első csomót, amit a második követett, majd egy hosszas kemoterápia és sugárkezelés. Amikor hullani kezdett a haja, Eszter az egész fejbőrét leborotválta, és kopaszon is vállalt fotózásokat. Ekkor lett egyfajta kuriózum a kopaszon is bájos magyar topmodell, aki a kezelések alatt is végig dolgozott.

Hogy mi adott erőt Eszternek abban, hogy túlélje ezt az időszakot? A gyógyulást köszönheti családjának és barátainak, de talán a gondolkodásmódja volt az, amely a legtöbbet segített. Ő ugyanis nem fogta fel a betegségét, pusztán a megoldásra koncentrált.

Azóta eltelt tíz év, és hivatalosan is gyógyultnak nyilvánították. Eszter nagyon kellemes, mosolygós lány, aki továbbra is modellkedik, aktívan jógázik, és egyszerűen csak élvezi az életet. Érdemes tanulni tőle, hiszen ő az, aki valóban tudja, mennyire értékes tud lenni egy emberi élet.

Nézd meg a videót!

$$v41208$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top