Hozzávalók: 1 kg paraj, 2 fej hagyma, 15 dkg darált hús, 2 ek vaj, 2 ek rizs, 1,5 csésze víz, só, joghurt.
A spenótot megtisztítom, megmosom, lecsepegtetem és durvára vágom. A vajban üvegesre párolom a finomra vágott hagymát. Hozzáadom a húst és további 5 percig párolom. Hozzáadok egy csésze vizet, a spenótot, megsózom, majd kb. fél órán át főzöm. Most teszem bele a rizst, valamint további fél csésze meleg vizet, majd készre főzöm (ez további 15 percet jelent).
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen B. Judynak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!