Spirituális nyaralás - vár rád a béke szigete!

2011. 06. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ugye mennyire jó lenne néha elvonulni egy távoli, lakatlan szigetre? Elmerülni a természet hangjaiban, kikapcsolni az elme zakatoló kattogását és csak mélyen befelé, önmagunkra figyelni? Ha nem adatik meg, hogy bőröndöt összecsomagolva útra kelj, akkor hunyd be néhány percre a szemed és tarts velünk, nyaralásra viszünk… különleges nyaralásra…

Ahol delfinekkel úszhatsz a hűs habokban

Ahol az éjszaka hangjai tücsökciripeléssel megnyugtathatnak

Ahol az eső elmoshatja minden aggodalmad és félelmed

Vagy ahol csak madárcsiripelést és az óceán hullámait hallgatva kicsit kikapcsolódhatsz…

Sokunkkal megesik, hogy nincs lehetősége utazásra, viszont hiányzik a feltöltődés, egy kis megújulás, felfrissülés. Erre kínál jó alkalmat a zeneterápia, mellyel kicsit lelassíthatjuk életünket, megnyugodhatunk. Mindenkinek más az ízlése, így mindenki más zenében találja meg azt az energiaforrást, mellyel löketet adhat további napjainak. Van, akire sokkal nagyobb erővel hat egy gyorsabb ritmus, ami segíti a koncentrációt és az aktív gondolkodást, míg mások el sem tudják képzelni, hogy lehet így ellazulni.

Mindenkinek érdemes megtalálni a neki megfelelőt és időnként benyomni a lejátszó gombját, becsukni a szemet és engedni hogy a képzelet szabadon szárnyaljon! Oda utazhatsz, ahová csak szeretnéd! Légy részese te is ennek a különleges nyaralásnak!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top