Hozzávalók: 35 dkg liszt, 15 dkg porcukor, 4 dkg vaj, 1 tojás, 3 evőkanál kakaó, 1 kávéskanál szódabikarbóna, kb. 3 evőkanál tejföl.
A töltelékhez: 5 dl tej, 2 csomag vaníliás puding, 15 dkg vaj, 15 dkg porcukor. A tetejére: 1 tortabevonó, kevés olaj.
A tejben a vaníliás pudingot felfőzzük. Amíg hűl, a vajat a porcukorral habosra keverjük. Amikor a puding már csak langyos, hozzákeverjük a cukros vajat. Az így kapott krémmel megtöltjük a lapokat. A tetejéhez a tortabevonót megolvasztjuk, elkeverjük az olajjal, és a sütemény tetejére simítjuk. Nagyon finom,egyszerű és mutatós. Máz nélkül is készíthetjük,ebben az esetben porcukorral hintjük meg.
Köszönjük szépen Rimpflné Szabó Magdolnának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.