Szandika pankrátor lesz?

2011. 03. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szandikával kapcsolatban kiesése előtt és után is, úgy tűnik, a legfontosabb kérdés, vajon visszamegy-e régi munkahelyére, a Mambo bárba vagy új foglalkozás után néz. A lány a Borsnak vallott terveiről, melyekből természetesen nem hiányozhat Sanyi sem.

(Itt jegyeznénk meg gyorsan, aki esetleg még nem tudja, izgalomra semmi ok, a kiszavazó show-n látott balhénak semmi alapja nem volt. Sanyi nem csajozik, hűen várta Szandikát, akinek továbbra is van hol aludnia.)

 Sanyi

„Női pankrációshow-t rendezünk” – nyilatkozta a plasztikmellű lány, majd azt is elmondta, a Sanyival való közös bizniszben ő lesz az Arc. Vele fogják reklámozni, illetve ő lesz a harcos estek háziasszonya is. Sanyira a szakmai feladatok elvégzése hárul: helyszínt szerez, hozza a „bunyós csajokat”, kitalálja a szabályokat, mivel Szandika szerint a küzdősport az ő asztala.

Miközben terveiről beszélt, a műsorral kapcsolatos információkat is megosztott a bulvárlappal. Kiderült, hogy egy alkalommal odabent is majdnem verekedésre került a sor, de ezt a csatorna később nem mutatta meg. Vastagszájú Dika épp a társaival suttogott, ami miatt Hisztis Éva, a hálótársa felhúzta magát, mert azt hitte róla beszélnek. Elindult, hogy átköltözik Alekosz mellé, mire Szandika utána szólt: „Mi van, mész sz*pni?” Éva pedig azt felelte: „Ez a te reszortod!” A Plasztikcicának több sem kellett, hiszen saját bevallása szerint egyik legérzékenyebb pontja, ha a múltját firtatják. Felugrott, hogy megveri a Kócost, ám Béci és Gombi azonnal lefogták.

Fotók:RTL Klub/sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top