Mit üzennek a csillagok 2011.03.14-től?

2011. 03. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A csillagok üzenete 2011. március 14-től. Minden tisztázódik. A telihold a Szűz jegyében tökéletességre törekszik, befolyása alatt felismerjük az általános gyenge pontokat. A Merkúr is kihegyezi a figyelmet a realitásra. A Jupiterrel és a Szaturnusszal együtt olyan kérdésekre hívja fel a figyelmünket, amelyeket már régen tisztázni kellett volna. A Vénusz áthidalja azt, ami elválaszt. Rábír, hogy hozzuk szóba azokat a témákat, melyeket kapcsolatunkban már régen meg kellett volna beszélni. Hétfő Este sok erőnk lesz. A Hold kedvezőtlen fényszögben találkozik a Merkúrral, a Jupiter és a Szaturnusz viszont előnyös kapcsolatba lépnek a Marssal. Kissé érzékenyebben reagálunk, mint máskor. Hamar személyesnek vesszük a kritikát. Reggel rossz a hangulat, délelőtt hajlamosak vagyunk elsietett ígéreteket tenni. Este melankólia száll ránk, úgy érezzük, hogy cserbenhagytak bennünket, viszont fizikailag fittek leszünk. Fordítsunk időt a család ügyeire, kedvesünkkel bújjunk össze. Az esetleges frusztrációt vezessük le este sportolással.

Kedd A Szaturnusz gondoskodik az áttekintésről. A Hold pozitívan kapcsolódik a Naphoz és az Uránuszhoz, ugyanezt teszi a Vénusz és a Szaturnusz is. Ezen a napon nincs túl sok kedvünk dolgozni. Önbizalmunk azonban növekszik, pozitív energiák gondoskodnak olyan légkörről, amiben kellemesen érezzük magunkat. Világosan látunk, és tudjuk, hogy mit akarunk. A kényes témákat mindkét fél megelégedésére tudjuk kapcsolatunkban lezárni. Szedjük össze bátorságunkat kapcsolatunk szorosabbra fűzéséhez, gondoskodjunk az állandóságról és a biztonságról partneri kapcsolatunkban. Oldjuk meg a problémákat, tervezzünk reálisabban. Szerda A Jupiter esélyeket ad. A Merkúr és a Jupiter együttállásban kapcsolódnak, a Hold pozitív kapcsolatokat talál a Jupiterrel, a Merkúrral és a Szaturnusszal. Tisztánlátással szemléljük az egészet és nagyot, könnyedén pillantunk a jövőbe, és tervezünk. Különösen délután tudjuk kiszimatolni esélyeinket, melyek váratlanul hullanak az ölünkbe. Mindennapjainkat vagy munkahelyünket úgy szervezzük meg, hogy a jövőben kevesebb időt pazaroljunk el. Szedjük össze a bátorságunkat, és hozzunk szóba egy fontos ügyet. Csütörtök Este kisebb Holdcsapda várható. A Hold szembenállásban találkozik a Vénusszal és a Neptunusszal. Motiváltak vagyunk, és készek hivatásunkban teljes szívvel dolgozni. Ezzel egy időben hajlamosak vagyunk arra, hogy dominánsan viselkedjünk másokkal szemben. Este csökken az erőnk, észlelésünk zavarossá válhat. Nehezünkre esik álmainkat a valóságtól megkülönböztetni. A bőven rendelkezésünkre álló energiát céljaink elérésére vessük be, ne másokat akarjuk befolyásolni. Óvakodjunk a túlzásoktól az evés-ivás területén ugyanúgy, mint a sportolásnál. Péntek A Merkúr vitákat szít. A Hold pozitív kapcsolatba lép a Plútóval, a Merkúr pedig szembenállásban találkozik a Szaturnusszal. Egész nap késztetést érezhetünk majd, hogy másokat kritizáljunk, a bennünket érő megjegyzéseket viszont nehezen viseljük el. A délelőtt a legmegfelelőbb idő arra, hogy kéréseinket meggyőzően előadjuk. Ne bonyolódjunk bele negatív gondolatainkba, lássuk meg a jót is az életben. Maradjunk nyitottak mások véleményével szemben, a kínos témákat tárgyilagosan hozzuk szóba, és közösen keressük a megoldásokat.

 

Szombat Telihold lesz a Szűz jegyében. A Hold 19 óra 11 perckor lép a telihold konstellációba, később szembenállásban kapcsolódik az Uránusszal. Sok fegyelemmel, kitartással és a részleteket jól meglátva dolgozunk. Elterjed a tökéletességre való törekvés. Magas igényeket támasztunk saját magunkkal szemben is. Estére nyugtalanság érződik a levegőben. Vizsgáljuk át háztartási kiadásainkat. Teremtsünk rendet, ne hagyjuk ki a pincét vagy a garázst sem. Ne legyünk csalódottak, ha bizonyos elvárásainknak nem tesznek eleget, nézzük el embertársaink gyengeségeit. Vasárnap A Hold nehéz kapcsolatokat vesz fel a Plútóval és a Jupiterrel, ezenkívül együttállásba kerül a Szaturnusszal. Délelőtt fokozottan harcra készek vagyunk, nem szívesen engedünk az igazunkból. Később fellazul a hangulat, szívesen beszélgetünk. Estére felébred realitásérzékünk, és képesek vagyunk ésszerű döntéseket hozni. Ne bonyolódjunk szükségtelenül civakodásba. Vállalkozó kedvünket nyugodtan elégítsük ki, családunkkal vagy barátainkkal menjünk el sétálni.

 Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top