Szépítő napraforgó a Helia-D titka

2009. 03. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Helia-D kozmetikumok mindegyike napraforgószár-kivonatot tartalmaz, ezért is kiváló a mimikai izmok rugalmasságának fokozására és a bőr ráncosodásának csökkentésére. Így a fiatalabb generáció számára is ajánlott a Helia-D termékcsalád használata.

Ízelítőül, íme néhány kozmetikum, ami megtalálható egy ifjú hölgy képzeletbeli neszesszerébe:

Helia-D mélytisztító arcgél – A finom tengeri csigaházőrlemény gondoskodik az elhalt hámsejtek eltávolításáról, ugyanakkor bársonyossá teszi a bőrt. Speciális hatóanyagai elpusztítják a pattanásokat és a mitesszereket, okozó baktériumokat még a pórusok mélyén is. Mindennapi használata lehetővé teszi az arcápolás során alkalmazott krémek hatékony felszívódását, így az arc üde és egészséges marad.

Helia-D mélyhidratáló arcgél – Hatásának megismeréséhez tudnunk kell, hogy amikor a felhám kiszárad, a bőr védekezésül még több faggyút termel, hogy a további vízveszteséget gátolja. Ennek következményeként több szennyeződés is képződik a bőrfelületen.

Ez a kozmetikum a bőr zsírtartalmának növelése nélkül pótolja a hiányzó nedvességet! Gyors felszívódásának köszönhetően azonnal látszik az eredmény, ráadásul a termék véd a bőr öregedését okozó UV sugarak ellen is.

Szemkörnyék-ápoló krém – A hatóanyagokban gazdag krém gyorsan felszívódó növényi alapanyagokat tartalmaz, melyek látványosan serkentik a bőr regenerálódó képességét, és késleltetik a mimikai ráncok kialakulását. Éppen ezért ajánlott már a ráncok megjelenése előtt elkezdeni használni!

Helia-D szemfesték-lemosó gél – A smink kíméletes eltávolításához ajánlott. Még a vízálló festékekkel is megbirkózik, miközben kíméli az érzékeny szemkörnyéket. B5-provitamin tartalma révén védi, hidratálja és kondicionálja a szempillákat, nem kelt zsíros érzetet, nem csillog, és az arc használata után azonnal sminkelhető.

www.helia-d.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top