Szeretem a macsós férfiakat

2008. 08. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha megmutatnám, a fiú figyelme elterelődne, és máris elveszítenénk a fonalat. Közben nem kell magamat nedvesíteni, mert ott amúgy is elég nedves leszek, és jut belőle a csiklómhoz. Általában könnyen felizgulok, mert olyan férfiakkal létesítek kapcsolatot, akiknek a teste eleve izgat. Nem vagyok oda a szétgyúrt fazonokért, de a túl vékonyokért sem. Nem bírom, ha egy férfit szeretkezés közben átölelek, és érzem, hogy egy törékeny testtel van dolgom.

Ha lassan szeretkezünk, igyekszem a kezemmel a partnerem is izgatni. Azt azonban nem szeretem, ha közben engem simogatnak. Az a bevezetésnél jól esik, és el is várom, de utána már nem hiányzik, nem ezen van a hangsúly. Elélvezni igazán a csiklómon tudok. Legjobban azt szeretem, ha hátulról jönnek rám, de szinte soha nem így szoktunk kezdeni. A csiklómat is így tudom a legjobban elérni. Csodálatos dolog, amikor egy fiú elélvez, és ha olyan pózban vagyunk, akkor nagyon át szoktam ölelni. Mivel mindig gumiban szeretkezek, soha nem éreztem még, hogy milyen, ha egy férfi belém spriccel. Még soha nem próbáltam ki azt sem, hogy milyen lenne a popsi szex, mert erre semmi vágy nem él bennem. Volt olyan partnerem, aki szerette volna, de nem engedtem. Undorodom tőle. Szerintem gusztustalan, fájna is, nem is élvezném, akkor meg miért adnám meg ezt a lehetőséget egy férfinak.

Az első alkalommal még nem szoktam orálisan kielégíteni a partnerem, mert nem tudom, hogy megérdemli-e, de ha később kiderül, hogy igen, akkor lesz néhány kellemes perce. Nem nagyon szeretem, ha nyalnak, mert kevés ügyes fiú van, és így túl sokáig tartana a bevezető. Nem szeretem, ha egy fiúnak túl sok nyála van, és miközben nyalja a testemet, teljesen elázok. Csókolózni sem szeretek ilyen nyálas fiúkkal.

Az viszont jó, ha hallom, hogy szeretkezés közben a fülemnél sóhajtoznak. Ez izgat, és tudom, hogy a fiúkat is felizgatja, ha a lány teszi ugyanezt. Ezért is játssza el ezt sok lány, néha én is. A segédeszközöket nem szeretem, ha fiúval vagyok, nincs rá szükségem. Méretben a közepes jön be nálam, és ma már tudom, hogy melyik pózban tud egy nagy szerszám fájdalmat okozni: ha a hátamon fekszem és a lábaimat a partnerem nyakába teszem.

Sokáig vágytam arra, hogy egy zuhanyozóban szeretkezzek, és amikor megtörtént, csodálatos volt. Lehet, hogy egy tóban is jó lenne, de azt nem tartom higiénikusnak. Maszturbálás közben mindig régi dolgokra gondolok, olyanokra, amik egyszer már jók voltak. Újakra nem merek, mert félek, hogy a részleteket nem tudom elég izgalmasra kitalálni, és akkor vége, mert engem pont ezek izgatnak fel.

Nekem egy férfi ne írogasson szerelmes leveleket, hanem legyen férfias. Próbáljon új dolgokra megtanítani. Szexuális téren és az életben is irányítson. Kevés ilyen típussal találkoztam még. Aki nem ilyen, azzal nem is állok szívesen szóba.

A sorozat többi része:

$$1059$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top