Tartós szőrtelenítés Leila titkával

2009. 06. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Melyek az előnyei?

Leila titka több szempontból is kiemelkedik a számos végleges szőrtelenítő módszer közül, melyek ma elérhetők hazánkban.

Természetes: A krém hatóanyaga olyan fűszernövények leveleiből készült, melyek évezredek óta széles körben ismertek a népgyógyászatban.

Gazdaságos: Leila titkával olcsóbban érhetjük el a kívánt hatást, mint a többi tartós szőrtelenítési módszerrel.

Gyógyhatású: A szőrtelenítés, vagy egyes végleges szőrtelenítési eljárások okozta bőrpírt, szőrtüsző-gyulladást gyorsan és hatékonyan elmulasztja. Így más tartós szőrtelenítési eljárások mellett is javasolt a használata, azok utótüneteinek kezelésére, valamint a biztosabb eredmény elérése érdekében.

Bőrtápláló és hidratáló: A krémben található gyógynövényeknek köszönhetően már a második használat után tapasztalhatjuk, hogy bőrünk simább, hidratáltabb lett.

Otthon használható: Nem kell kezelésekre járkálni. Otthon, az epilálást/gyantázást követő egy héten át naponta kétszer bekenjük vele a kezelendő felületet, ahogy azt bármely testápolóval tennénk.

Nyerje meg Leila titkát!

A honlapon minden 50. regisztráló egy ingyenes krémet nyer.

További izgalmak várnak azokra az aktív tagokra, akik ismerőseik meghívásával gyűjtik a pontokat a havi sorsolásokhoz, melyeken egy teljes kezelésre elegendő, 4 dobozos készletet vihet el az adott hónapban kisorsolt játékos.

A honlapján elérhető nyereményjátékok révén Leila titka több százezer magyar hölgy körében vált ismertté, pénztárcakímélő megoldást kínálva a szőrtelenítési problémákra.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top