Hozzávalók: 7 dl tej, 40 dkg cukor, 3 zselatin, 4 habpor, szárított gyümölcsök vagy zselés cukor, margarin, kókuszliszt.
Forrásig melegítem a tejet a cukorral, majd hozzákeverem a zselatint - amit előzőleg 12 kanál hideg vízzel csomómentesen kikevertem. Amikor kihűlt, beleteszem a habporokat és robotgéppel keményre veretem. Szárított gyümölccsel gazdagítom és beleöntöm egy előzőleg margarinozott és kókuszozott edénybe. Hűtőbe teszem és 2-3 óra múlva kiborítom.
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Fodor Istvánnénak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.