Tenyeredben is látszik a horoszkópod

2011. 03. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha valaki tenyerén szép Vénusz-domb található a hüvelykujj alatt, az ellensúlyozhatja az esetleges más rossz jeleket, például a Szaturnusz-domb búskomorságra ösztönző hatását.

Tenyeredben a horoszkópod:

Az egyes bolygók által jelzett dombok fejlettsége és annak jelentősége a kezünkben.

A Vénusz-domb, mely a hüvelykujjunk alatti részen helyezkedik el.

 

Ha a Vénusz-domb jól fejlett, ez egyszersmind a szépérzéknek és az érzékiségnek is a fokmérője. Ebben az esetben ugyanis a kéz tulajdonosánál intenzív szerelmi ösztönéletre, kezdeményező és teremtő erőre következtethetünk. Ám mutatja a hosszú élet lehetőségét is, mert a szexuális erő = nemi erő = életerő!

Ha túl fejlett – túl meghatározó – a Vénusz-domb:

Az a túlzott érzékiség jele, és ennek következményeire utal, hisztériára és a nemi betegségekre való hajlamra. Jelzi ugyanakkor azt is, hogy a kéz tulajdonosa életerős, jószívű és emberbarát.

A Vénusz-domb felső része a bronchusokra – hörgőkre –  utal.

Ha sima a Vénusz-domb a kezünkben, nincsenek rajta vonalak vagy csak nagyon kevés látható rajta:

A kéz tulajdonosa nem igazán szenvedélyes, magatartása hűvös. Ezt azonban kárpótolja irgalmassággal, jótékonysággal, emberbaráti szeretettel.

Nagyon ritka ugyan, de előfordul, hogy hiányzik a tenyéren a Vénusz-domb:

Ez jelezheti, hogy a kéz tulajdonosát nem szerették eléggé, emiatt önző lett és rideg.

Ha valaki kezében a Vénusz-domb telt, de puha:

A kéz tulajdonosa gyengéd, segítőkész, gyermekszerető. Szeret vidáman élni, és kissé könnyelmű. Szereti a zenét, a táncot, a festést, a költészetet, a színeket.

Ha valaki tenyerén szép Vénusz-dombot találunk, az ellensúlyozhatja a kezében található esetleges más rossz jeleket, például a Szaturnusz-domb búskomorságra ösztönző hatását.

Ha valaki kezében a Vénusz-domb felső része, az úgynevezett kis Mars-hegy erős és jól fejlett, akkor biztosak lehetünk abban, hogy nagyon szereti a házastársát és szereti a gyermekeket. Ha ez a kis Mars-hegy jól fejlett, akkor a kéz tulajdonosa rengeteg energiával rendelkezik.

Ha a Vénusz-domb és a Jupiter-domb is tökéletes arányú valaki kezében, és ezt együtt vizsgáljuk:

Akkor a kéz tulajdonosa jól nevelt, jó modorú, kedvelt a társaságban, emberszerető, sikeresen lép előre a ranglétrán, jól halad a gazdagság felé, szerencsés a házassága, jó állása van, mások tekintélyét élvezi.

 Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top