A hagymát apróra vágjuk és megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darálthúst, sózzuk, borsozzuk. Addig pirítjuk, amíg szépen zsírjára vissza nem sül. A tarhonyát szintén megpirítjuk, amikor már szép színe van sózzuk és vizet öntünk alá, de csak annyit hogy amikorra megpuhul ne maradjon alatta. A káposztát kicsavarjuk és ezt is megpirítjuk. Amikor minden készen van, hőálló edénybe összerakjuk. Először belerakjuk a káposzta felét, majd a tarhonyát, rá a darált húst, a
karikára vágott kolbászt, végül a káposzta másik felét. Tetejére kerül a tejföl és sütőben jól összemelegítjük. Kicsit időigényes, de nagyon finom és laktató étel. Csupa ízkavalkád.
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Szél Istvánnénak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.