Titkos tenyérnyomok rejtelmei

2009. 08. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha rátekintesz a kezedre, akkor csak az ujjaid hosszát, és a tenyeredben össze-vissza futkározó ereket, vonalakat látod, de nem tudod ebből kihámozni a téged érdeklő válaszokat. Egy tenyérjós viszont az egész lényed szemléli, nemcsak a kezeid, így alkotván egy egységes képet, melyből olyan rejtett titkokat is megtudhatsz, melyeket még eddig csak nem is sejtettél. A jós kiváló emberismerő, ezért az alany minden apró mozdulatát figyeli, és az így kapott információkat a tenyérben rejlő és megcáfolhatatlan tényekkel kiegészíti. Már a külső megjelenésből és a kézfogásból leszűr bizonyos következtetéseket, és a végső „diagnózishoz” ezeket is felhasználja. Egy kézszorítás még félrevezetheti a jóst, de a mélyebb elemzés során feltárulnak a titkok, amelyeket nem lehet elrejteni egy tapasztalt elemző fürkésző szemei elől.

Bármelyik tenyerünk alkalmas sorsunk megismeréséhez, mivel elméletileg mindkettő azonos jelekkel bír. A balkézből látható, hogy milyen képességekkel és lehetőségekkel rendelkezünk, valamint azokat a hajlamainkat tartalmazza, melyeket édesanyánktól örököltünk. A jobb kéz persze kapcsolatban áll a ballal, hiszen elárulja, mennyire teljesülnek a bal által jelzett kilátások. Nem konkrétan a várható jövőt jelzi egyik kéz sem, hanem a személyben rejlő lehetőségeket, amelyeket – ha szerencsénk van – megvalósíthatunk lehetőségeinkhez mérten.
A zűrzavaros vonalak árulkodnak a jövőről, míg a dombok mutatják a személyiséget, a foltok a betegségeket. Tenyerünk az életünk éppen adott helyzetét mutatja, és hihetetlen, de évente megváltozik erezete, az életünkben bekövetkezett változások függvényében. Ahogy a jövőnket alakítjuk, úgy változnak a vonalak, ezért nem lehet kijelenteni, hogy a sorsunk eleve meg van írva. Vonalaink megerősödhetnek, elhalványulhatnak ugyanúgy, ahogyan az öregedéssel arcunk is változik. A legtöbben főként arra kíváncsiak, hogy mennyire lesz sikeres az élete, ezt a hüvelykujj hossza árulja el, ha eléri az első ujjperc közepét, akkor nagy valószínűséggel várható a siker.
Minden ujjunk végén találhatók dombok, melyek az asztrológiában is használatos bolygókról kapták a nevüket. Lássuk, melyik mit jelent!

Jupiter-domb: A mutatóujj alatt található, és arról árulkodik, mennyire vagy akaratos, vagy irányítasz te a kapcsolataidban. Szaturnusz-domb: A középsőujj alatt domborodik, és a munkával van kapcsolatban. Nap-domb: A gyűrűsujjhoz kapcsolható és a tudás mértékét, a művészi hajlamot mutatja. Hold-domb: A kisujj dombja, tőle tudhatjuk meg, mennyire hiszünk a felsőbb hatalmak irányító erejében. Merkúr-domb: A kisujj és a Hold-domb közötti terület, melyből kiolvashatók a kreatív jellemzők.

Vénusz-domb: A hüvelykujj melletti nagyméretű kidudorodás, mely a legfőbb tulajdonságainkat jelzi, vagyis a különböző érzelmeinket. Mars-domb: A hüvelyk- és a mutatóujj között helyezkedik el, és a bátorságról ad tanúbizonyságot.

A legkülönbözőbb formák, színek, dombok és mintázatok húzódhatnak meg a dolgos kezeken, de létezik egy szinte tökéletes alak. Ezt a tenyérformát „királynőkéznek” nevezik, mely arányos, hosszúkás és keskeny, fehér és sima bőrű, kiemelkedő dombokkal. Ilyennel a „a jó asszony” rendelkezik, akiről a keze alapján elmondható, hogy hűséges, önfeláldozó, nemes lelkű, takarékos, és arra született, hogy a férfit boldoggá tegye.

Képek forrása: Flickr.com



Szerző

donna.hu



Scroll to Top