Tudd meg, hogy összeilletek-e!

2010. 02. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kíváncsi vagy, hogy pároddal mennyire illetek össze? Szeretnéd megtudni, hogy a csillagok mit tartogatnak számotokra? Szeretnél tanácsot kérni az égiektől?

A szerelem, mint mondják az égben születik. Van rá befolyásunk, némi, de az igaz érzelmek már jóval a mi döntésünk előtt eldöntettek. A sors, ha hiszel benne, már rég kiválasztotta azt, akit neked szán. Ha szeretnél többet megtudni mostani párodról, akkor itt a nagyszerű lehetőség.

Játssz velünk, hogy te légy az a szerencsés, akinek Németh Ági asztrológus, elkészíti a párhoroszkópját teljesen ingyen!

Ehhez nem kell mást tenned, mint megválaszolni a játékdobozban található kérdéseket helyesen, majd ha te leszel a szerencsés nyertes, akkor megadni néhány fontos információt. Ne feledjétek, csak akkor játsszatok, ha az alábbi adatoknak birtokában vagytok, mind magatokról, mind párotokról:

- születési év, hó, nap, óra, perc

- születési hely

A pontos elemzéshez ugyanis ez elengedhetetlenül szükséges. Ha a nyertes nem tudja megadni bármely fent kért információt, akkor a párhoroszkóp elemzés arra a leghamarabbi helyes megfejtőre fog átszállni, aki a kért információkat hiánytalanul meg tudja adni.

Nos, akkor nézzük, hogy mit tartogatnak nekünk a csillagok és a szerelem?

(A játékdoboz kérdéseit a "Bálint napi szokások a nagyvilágból" című cikk alapján lehet megválaszolni.)



Szerző

donna.hu



Scroll to Top