Tüntesd el a csíkokat!

2011. 06. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A terhesség, vagy a “jojó-diéták” egyik kellemetlen velejárója a striák, azaz a terhességi csíkok megjelenése. A csíkokat, melyek oly’ sokunk életét keserítik meg, utólag eltüntetni már nehezen lehet, így a megelőzés a legfontosabb. Ahány ember, annyi bőrtípus, nem könnyű tehát védekezni, de szerencsére erre is van megoldás.

A bőr nyúlási csíkja egyik rettegett szépséghibánk, ami a méretváltozásainknak köszönhetően alakul ki. Felbukkanására nagy az esély hirtelen izomtömeg-növekedés, vagy hízás alkalmával, illetve különösen a terhesség során. A bőr ilyenkor maximálisan megfeszül, és ezért különleges odafigyelést, gondoskodást igényel. A már megjelent striákat eltüntetni nem, legfeljebb halványítani lehet, érdemes tehát megelőzni a bajt.

 

A megelőzés persze nem olyan könnyű, hiszen meg kell találni a megfelelő készítményt hozzá. Minden nőnek más bőre van, egyeseké száraz, van, akié zsíros és van, akié kevert típusú. Ennek köszönhetően sok testápoló csak bizonyos bőrtípusok esetében hatásos. Az Elasti-Q Original testkrém hatóanyagai kombinációjának köszönhetően (elastin, hialuronsav, D-panthenol, E-vitamin) azonban mindenkinek saját, egyedi szükségletei alapján segít.

Az Elasti-Q Original egy könnyű, lágy konzisztenciájú krém, ennek köszönhetően könnyű egyenletesen eloszlatni a bőrön és gyorsan felszívódik. Nincs utána kellemetlen, zsíros érzet, vagy fura szag, a készítménynek az illata is kellemes. Használata során hatóanyagai feloldják a károsodott bőrsejteket, beindítják a kollagén és az elasztin megújulását, ami rugalmasabb, a környezeti hatásoknak ellenállóbb bőrt eredményez.

Bővebb információ: www.elasti-q.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top