Végső visszaszámlálás

2009. 11. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Amennyiben kötelezőjét november 27-ig megköti a Biztosítók.hu Alkusz honlapján, a szerződés megkötését követően egyetlen aláírt faxot (levelet) kell eljuttasson részünkre és mi minden, a biztosító váltással kapcsolatos feladatot ingyen elvégzünk Ön helyett: felmondjuk eddigi biztosítását és megkötjük új, olcsóbb kötelezőjét!

Meddig mondhatja fel KGFB biztosítását az év végén? December 1-je 24 óráig kell a biztosítóhoz beérkeznie a 2009-es kötelező biztosítás felmondó nyilatkozatának. 2009. november 27-ig a Biztosítók.hu Alkuszhoz beérkező alkuszi megbízás esetén a felmondást mi intézzük Ön helyett. 2009. november 28 – december 1-je közötti kötések és alkuszi megbízás beérkezés esetén a felmondást Ön kell intézze közvetlen eddigi biztosítójánál. A felmondást érdemes ekkor már személyesen bevinnie a biztosító ügyfélszolgálatára és ott hivatalosan átvetetnie, vagy faxon is eljuttathatja azt biztosítójának. Új kötelezőjét december 31-ig bármikor megkötheti a Biztosítók.hu honlapján, ha korábban szabályosan, a december 1-jei határidőig megszüntette eddigi kötelezőjét. Ne hagyja az utolsó pillanatra!

Ne csússzon le a kötelező váltásról csak azért, mert halogatja az ügyintézést! A Biztosítók.hu honlapján vagy call centerén keresztül néhány perc alatt megkötheti új kötelezőjét. A biztosítás megkötése után már csak egy alkuszi megbízást kell aláírjon és visszaküldjön részünkre!

Segítünk, ha kérdése van!

Elakad a szerződéskötés során? Bizonytalan valamelyik kérdés megválaszolásánál? Kötelező biztosítási tanácsadó munkatársaink minden nap, így hétvégén is 8 és 20 óra között várják hívását a 06 40 822 222-es, helyi tarifáért hívható telefonszámon! Munkatársainkat e-mailben is kérdezheti, ha ír az info@biztositok.hu e-mail címre!

A Biztosítók.hu-nál most nem csak spórolhat, nyerhet is! Legyen Öné a két fős egzotikus nyaralás Bora Bora mesés szigetén, vagy számos egyéb, értékes nyereményünk egyike!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top