Vénusz és a születés pillanata 1.rész

2009. 02. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a születésed pillanatában a Vénusz a Kos jegyében állt - Mágnesesen vonzó vagy, az ideák embere, képes vagy gyorsan gondolkodni. Nyugtalan, szenvedélyes, ösztönző természettel áldott meg a sors, sajnos hajlamos lehetsz mások "fojtogatására", és a rejtett agressziód ahhoz is vezethet, hogy néha elhagynak az emberek. Mivel természetednél fogva nyílt vagy, és tele vagy lelkesedéssel, kiválóan feltalálod magad minden társadalmi helyzetben.

Természeted vidám, és alapjában véve pozitív ember hírében állsz, mások szemében kedvesnek látszol, és hihetetlenül kreatív tudsz lenni. Ha nehéz aspektusai vannak a Vénusznak a horoszkópodban, lehetsz sokszor durcás, megtörténhet veled, hogy túl korán, vagy meggondolatlanul házasodsz. Igyekezned kell, hogy meg tudd érteni mások érzelmeit is.

Ha a születésed pillanatában a Vénusz a Bika jegyében állt - Kitartó vagy a szerelemben. Odaadó, stabil a szerelmed, kimondottan fejlett tapintó érzékszerved van. Szereted a luxust, és élvezed a kimondottan elegáns környezetet, született érzéked van az anyagi dolgok értékéhez. Habár érzéki vagy, ezen érzékiségedet passzív formában fejezed ki, hagyod, hogy a dolgaid megtörténjenek. Biztos, hogy fel tudod hívni magadra az ellenkező nem figyelmét, mert elbűvölő vagy, mindig csinos, és nagyon kellemes a hangod. Szereted a természetet, a virágot és a kertészetet. A művészet minden területén sikeres lehetsz. Tiszteled a hagyományokat. Ha bizonytalan vagy, féltékennyé, sőt birtoklóvá válhatsz. Mivel szeretsz jókat enni, problémáid lehetnek a testsúlyoddal.

Ha a születésed pillanatában a Vénusz az Ikrek jegyében állt - Kissé szeszélyesebb és akaratosabb lehetsz embertársaidnál. Adakozó, barátkozó ember vagy, aki nem részrehajló. Sok szabadságra van szükséged. Szereted a társaságodban a kifejezetten intelligens embereket és a humort. Szeretsz a világban bolyongani. Hiányzik belőled a kitartás, legfőképpen abban, amivel éppen foglalkozol. Többször léphetsz házasságra. Ha a személyes horoszkópodban a Vénusz sok kellemetlen fényszöggel rendelkezik, és szerelmi viszonyokról van szó, néha túlzottan felületes tudsz lenni. Kifogástalanul tudsz viselkedni, jó viszonyban vagy az utódaiddal és a szomszédaiddal, és a testvéreiddel, hangsúlyozott érzéked van a családhoz. Szereted a változatosságot. Természetednél fogva kíváncsi vagy, és mindent meg kívánsz próbálni, amit az élet nyújtani tud neked.

Ha a születési horoszkópodban a Vénusz a Rák jegyében áll - Idealista vagy, és költői természetednél fogva élvezed a szép dolgokat az életben. Hajlamos lehetsz a túlzott élvezetekre, de ritkán pocsékolsz. Érzékeny a lelked, nagyon könnyű megsérteni, de ezt igyekszel titkolni elfoglaltságoddal, vagy pedig úgy teszel, mintha ez nem volna neked fontos. Állandóan az otthonodról gondoskodsz. A világ gondjait könnyen a nyakadba, veszed. Fontos számodra a pénzügyi és családi biztonság. Gyengéd vagy, együtt érző, szeretsz másoknak segítségére lenni és valamiféle csendes bájod van. Reakcióid ösztönösek és érzékenyek, a társaddal való viszonyaidban inkább anyáskodás, mint a szerelmeskedő viselkedés jellemez. Szereted, ha társad kimondottan hajlamos érzelmeinek kifejezésére. Ha a Vénusznak nehéz aspektusai vannak a horoszkópodban, túlzottan hajlamos lehetsz a szentimentalizmusra, szinte "ragadsz" azokra, akiket szeretsz. Előfordulhat, hogy a társad, akit kiválasztottál magadnak, nem tetszik a szüleidnek.

Ha a születési horoszkópodban a Vénusz az Oroszlán jegyében áll - Elég romantikus vagy. Jól tudsz színészkedni. Szereted az életet és a szerelmet. Sikeresen lépkedhetsz előre a társadalmi ranglétrán, te vagy az az ember, aki élvezi a gazdag fogadások megszervezését és az elegáns embereket. Kimondottan büszke vagy, szereted, ha észrevesznek és ha a figyelem központjában lehetsz. Megjelenésed mindig tökéletes. A gyermekeid pedig a legfontosabbak a világon. Szereted a drámai és hosszú udvarlásokat. Állandóan szükségét érzed, hogy "tapsoljanak" neked, és ha ezt otthon nem kapod meg, igyekszel máshol megszerezni. Művészi hajlamod vonzza a színészetet, az írást és a zenét. Kedves és hűséges vagy azokhoz, akikről úgy gondolod, hogy ezt megérdemlik. Ha a születési horoszkópodban kellemetlen fényszögei vannak a Vénusznak, könnyen előfordulhat, hogy féltékennyé válsz, vagy hogy sznob leszel, néha nem válogatod meg partnereidet.

Ha a születési horoszkópodban a Vénusz a Szűz jegyében áll - A legfontosabb az életedben a rend, majdnem patológiailag pedáns vagy, akár a külsődről van szó, akár az élethez való hozzáállásodról. Hajlamos vagy mindent részletezni, amit csinálsz, és az érzelmeidet is oly annyira részletekre bontod, hogy a végén minden természeteset és ösztönösséget megsemmisíthetsz. Ha sokáig válogatsz, későn házasodsz, vagy egyáltalán nem akarsz házasodni. Jó viszonyban vagy a barátaiddal és munkatársaiddal. Nehezedre esik, hogy átadd magadat az érzelmeknek, inkább készen vagy arra, hogy megoszd másokkal a munkát vagy a szellemi hajlamosságot. Képes vagy a gyengédségre, képes vagy együtt érezni a vesztesekkel. Jó orvos lehetsz, vagy jó ápoló, mert érdekel az egészségügy és a higiénia. Ha a születési horoszkópodban a Vénusznak nehéz aspektusai vannak, ez a helyzet átbillenhet a saját ellentétébe, így megtörténhet, hogy ahelyett, hogy szégyenlősen kerülnéd a szerelmet, szerelmese lehetsz a szexnek, ahelyett, hogy szorgalmas lennél, lustává válhatsz, és inkább a háttérben dolgozol.

A következő részben a másik hat jegy szülötteiről olvashattok!

Kapcsolódó anyagok:

$$2805$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top