Vital Hotel Nautis**** superior: egy hajónyi élmény (x)

2010. 02. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ez a csodálatos vízi világ most új életre kel! A tóval és a környékkel harmóniában álmodták meg és építették fel a hajó formájú Vital Hotel Nautis**** superior-t, a Velencei-tó új látványosságát. A szálloda magas színvonalú szállás-, konferencia- és wellness szolgáltatásokkal áll az igényes, személyre szabott szolgáltatásokat igénylő vendégek rendelkezésére, vonzóbbá téve a Velencei-tó fővárosát, Gárdonyt.

A vendégeket 81 szoba, 4 lakosztály várja, ahol a modern design kényelemmel és luxussal párosul. A Selander Restaurant, a Katamarán Café, a Grill Garden, a Bowling Bar és a borospince széles étel- és italválasztéka biztosítja a kulináris élvezeteket. A kétszintes Wellnesscentrum a pihenés és kikapcsolódás igazi helyszíne. Fürdőzésre az élménymedence, a gyerekmedence és a jacuzzi szolgál, a felfrissülésre vágyókat pedig a Vitalitárium várja finn szaunával, infra szaunával, szanáriummal, gőzkabinnal, sókabinnal, élmény- és masszázszuhanyokkal, jégkúttal, tepidáriummal, kandallós pihenővel és „Sweet Harmony” szobával. A beauty részlegen a legkülönbözőbb masszázsok, pedikűr, manikűr, fodrászat és kozmetika kényeztető szolgáltatásai állnak a vendégek rendelkezésére. Aktív kikapcsolódásra invitál a teniszpálya, a squash, a bowling és a fitness terem. Gondolva a kisebb vendégekre gyerekbarát környezet került kialakításra játék kuckóval, gyerekmedencével, játszótérrel és a világítótoronyból a kültéri medencébe futó csúszdával. A kertben a medencék mellett, a fák alatt egy kis oázis szolgálja a vendégek nyugodt pihenését függőágyakkal, csobogóval.

A mai kor utazói a világban számtalan szebbnél szebb táj, csodálatos és színvonalas szállodája közül választhatnak. Ma már nem elég, ha egy táj mesés. Sokkal többre, élményre vágyunk. Március 11-től a Velencei-tó partján a szépség egy hajónyi élménnyé válik. Világszínvonalon. 

 

A hotelről még többet megtudhat a http://hotelnautis.hu/ honlapon!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top