Volt plasztika vagy sem? Szerinted?

2010. 09. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sokan vannak a sztárok között, akik nem titkolják, hogy átestek néhány (vagy olykor tucatnyi) beavatkozáson, legyen szó zsírleszívásról, botoxról vagy akár igazi szobrásztehetséget igénylő faragásokról. Ők azok, akik úgy kezelik a témát, mint egy jó reklám, ami még több címlapot és ezzel együtt még több pénzt is eredményez.

Ennél is többen vannak azonban, akik tagadják, sőt a feltételezést is sértőnek tartják, pedig... a rajongó elvakult, de nem vak. Látja, amit lát, de ha mégsem így lenne, még mindig ott vannak a sztárfotók, melyek szavak nélkül is árulkodnak. Tény, hogy a közönség még nem döntött egyértelműen a plasztikai műtétek ügyében, hol pozitívan, hol negatívan reagál egy-egy esetre. Ami viszont biztos, az őszinteséget mindennél jobban értékeli. A hét kérdése: akad még valaki a sztárvilágban, akinek valódi az orra?

Ashlee Simpson

A fiatal amerikai sztár állandó vendége az MTV Awards díjátadóinak, ahonnan rendszerint nem is tér üres kézzel haza. A tinik egyik nagy kedvence kétségtelenül jó énekesnő, de többször bizonyított már a filmvásznon is, habár csak kisebb szerepekben. A kérdésre, hogy az egyébként igen feltűnő változás, mely az utóbbi időkben végbement arcán, plasztikának köszönhető-e, sejtelmesen azt felelte: "Akinek van két szeme, az tudja a választ." Te tudod?

Ashley Tisdale

Gyerekszínészként a Disney társulatának állandó tagja volt sokáig, a népszerűséget azonban a High School Musical hozta meg neki. Azóta igyekszik kinőni a "tinik kedvence" szerepet, a kedves, lányos mosoly helyett ma már inkább csábos pillantásokkal jutalmazza a közönséget. Jelenleg éppen énekesnői karrierjén dolgozik. Az orráról annyit mondott, az egészsége érdekében kellett megtennie ezt a lépést, mivel gyakran nem kapott levegő a jobb oldalon. (És ha már ott volt, rögtön egy ilyen kis csinit kért. Két legyet egy csapásra./A szerk.)

Blake Lively

Mikor egy blog először vetette fel, hogy esetleg nem valódi az orra, a Gossip Girl című népszerű sorozat sztárja azt válaszolta, ez hazugság. A képeket elnézve... mit is mondhatnánk még?

Heidi Montag-Pratt

A The Hills sztárja ma már korántsem a kamu-valóságshow-ban hozott alakításairól híres, habár a pályája onnan indult. Ám időközben a lány rászokott a plasztikai műtétekre, amit nem is titkolt egy percig sem. Sőt! Egyenesen cirkuszi látványosságot csinált magából, amikor bejelentette, hogy egyetlen nap alatt tíz beavatkozást fognak rajta végrehajtani. Azóta csak egyre mélyebbre süllyed a népszerűség érdekében, de céljának épp ellenkezőjét éri el: egy világ nevet az ellenszenvesen buta lányon. Jelenleg éppen Jacko nyomdokában igyekszik érvényesülni: legutóbb arról panaszkodott, fél, hogy a sok plasztika miatt le fog esni az orra.

Jennifer Aniston

Továbbra sem akadt, aki lelökhetné képzeletbeli trónjáról. Jen gyönyörű, a múló évek pedig mit sem változtatnak ezen. Hogy megműtette orrát, sosem titkolta. Mai napig úgy gondolja, élete egyik legjobb döntése volt.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top