VV Béci rendőrségi ügyei - videó!

2011. 02. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az interneten szinte végtelen a száma azoknak, akik már blogszerűen foglalkoznak a témával, hogy milyen múlttal rendelkeznek a villalakók, akiket az RTL Klub a keblén melenget. Rég tudjuk, hogy talán egyetlen lakó sincs, aki „médiaszűz” lenne, de a viseltes dolgok sem maradtak titokban. Gigi fétispornós múltja mellett testvére, Béci gyermekkora is nagy sláger lett.

Saját állítása szerint a gettóban, kemény terepen nevelkedett, benne volt minden balhéban, most pedig új információkat is megtudhattunk róla. Bár beszámolóját csak a villalakóknak és nem az egész országnak szánta, a legnagyobb videomegosztón néhány napja elérhető a felvétel, amin a 12-13 éves korában elkövetett „csínyekről” mesél.  Nézd meg te is!

A kis monológból megtudhatjuk, hogy 12-13 évesen a fenegyerek jogsi nélkül vezette Pest utcáin a szüleitől ellopott autót, később pedig az is hallható, hogy egy ilyen alkalommal a rendőrség elől is menekülnie kellett. A felvétel úgy kerülhetett nyilvánosságra, hogy a netes online közvetítés alatt hangzottak el a leleplező mondatok, amit egy szemfüles néző gyorsan el is mentett magának. Egy internetes forrás szerint ezután Bécit a riportszobába hívták, a közvetítés pedig megszakadt egy időre, amiről a Velvet megkérdezte a műsor sajtósát is. Dobsi Adrienn úgy nyilatkozott, az online közvetítés 15 perces késleltetéssel látható, ami többek között azért is van, mert a csatorna nem csak a lakók, de a kint élő hozzátartozók, barátok jogait is védi, ezért igyekeznek megakadályozni, hogy a bent élők olyasmiről is beszéljenek esetleg, ami másokat rosszul érinthet. Hogy a szerkesztők mit mondtak a riportszobában a nagyszájú rappernek, arról nem sokat tudni. Miután visszatért a többiekhez, Alekosz érdeklődött, de Béci csak annyit válaszolt: „Ne szólj szám, nem fáj fejem.”



Szerző

donna.hu



Scroll to Top