A női vonzerő a legerősebb fegyver

2008. 04. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A nők többsége már az első randevú alkalmával félreérthetetlen jeleket küld a férfi számára, arra vonatkozóan, hogy ágyba kívánkozik-e vele a közeli vagy a távoli jövőben. Egy öntudatlan érintés, egy elejtett mondat a férfitestről több mint árulkodó. Amikor beszélgetünk a célba vett férfival, akkor általában a szemébe nézünk. Ha azonban a tekintetünk lejjebb ereszkedik az ajak területére, akkor ez bizony azt jelenti, hogy szeretnénk valamit kapni az arc azon részétől. Eme felismerés tükrében, az esetek többségében – még ha akaratlanul is –, de elkezdjük intenzíven harapdálni, nyalogatni vagy csak szimplán simogatni saját ajkunk, jelezve a férfi számára, hogy a csókra vágyunk.

Nem feltétlenül azonnali és egyértelmű szexuális felhívás, ha alkarunk az italért nyúlva összeér a férfi karjával, de önmagában az érintés jókora jelentőséggel bíró pillanat. Ha egy éttermi vacsora vagy egy tánc közben kezünk folyamatosan a férfi testén kalandozik, azt jelenti, hogy birtokba akarjuk őt venni, mi több, ezt tudatosítani is szeretnénk benne. Ez az egyik legbiztosabb jele a női erotikus vonzalmaknak. Ha az étteremben ülve, villányi falatokat ajánlunk fel a vágyott férfi felé, sőt mi magunk is beleízlelünk kirendelt ételébe, az nem tükröz mást, mint hogy kellemesen érezzük magunkat a társaságában, és minél inkább szeretnénk ezt tudomására hozni.

A férfitestre vonatkozó pozitív női megjegyzések mögött ott a vágy, és ezt általában közölni is akarjuk. Ha megjegyezzük „a” férfinak, hogy jól áll a fenekén az új farmer, az nem teljesen azért van, mert csak kedveskedni akarunk neki. De egy új ing dicsérete is leginkább arra vonatkozik, hogy a felsőtestét milyen jól kihangsúlyozza. Ezek egyértelmű utalások arra, hogy milyen szívesen lennénk a ruhadarabok helyében. Ezzel együtt engedélyt adunk arra, hogy minket is hasonló módon vegyen szemügyre az esedékes férfi, amire rápakolunk azzal, hogy nemi vonzerőnk minél látványosabb legyen a leendő partnerünk számára. Ha engedünk láttatni magunkból: finoman kivillantjuk egy-két testrészünk, azzal világosan jelezzük a szexre való készenlétet. Minden tapasztalt és érett nő tudja, hogy a közel meztelen test látványa nagyon izgató tud lenni a férfi számára.

Valljuk be hölgyeim, hogy a viszonylag sok randi végkimenetele úgy is a hálószoba. Amennyiben eme helyiség felé akarjuk terelni „kandúrunkat”, a legjellemzőbb csábítási technika, ha a hétköznapi beszélgetések közé pikánsabb jellegű témákat illesztünk. Mi nők, akkor beszélgetünk kettesben egy férfivel a szexről, ha ez valóban foglalkoztat minket, és el is tudnánk vele képzelni. Ezzel együtt nyilvánvalóan azt akarjuk kipuhatolni, hogy a férfit érdekli-e egy későbbi szexuális kapcsolat. A női praktikák száma közelít a végtelen felé, de ezek a legalapvetőbb csábítási fortélyok, amiket szinte minden nő alkalmaz, ha akar valamit a vágyott férfitól – vagy nem így van?

Kapcsolódó fórum:

$$f1667$$ 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top