A Nyilas és a tanulás

2009. 12. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Nyilas ember szempontjából az iskola talán nem is a tananyag elsajátítása miatt a legfontosabb. Ez az utolsó esélye arra, hogy megtanulja a szélsőségeket elkerülni életében. Szerencséje van, ha felfigyel rá egy jó szemű pedagógus, és okosan mutat utat neki jellemének alakításában.

Viselkedésében kitűnik, hogy az életet nagyon szereti, mindazzal az örömmel, széppel és jóval, amit kapni lehet benne. Kapcsolatkészsége jó. Különösen korán feltámad benne a másik nem iránti érdeklődés.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, hatalmába keríthet legendás küzdő és versengő szelleme. Vonatkozhat ez sportra, tanulásra vagy akár munkára is. A naiv hiszékenység fokozott veszélyt jelent a számodra.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll, akkor – vágyaid ellenére – a tanulás lassabban megy, mint szeretnéd. Viszont kitűnő memóriájú szakemberré válhatsz, ami jól kamatozik. Kellemes ember vagy.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, könnyen tanulsz. Az intellektuális érdeklődés esetleg egész életedet végig kíséri, és kitölti. Igen jó társalgó vagy.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, nagy erőket vagy képes megmozdítani valamilyen jó és nemes cél érdekében. A tanulás különösebb gondot nem okoz nálad. Figyelmed koncentrálásának fejlesztése területén vannak teendőid.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Oroszlán jegyében áll, akkor nagyszerű célok lebegnek a szemed előtt. Szívesen megelőlegezed magadnak a belül érzett sikert. Félő, hogy ennyivel meg is elégszel. Ezért fontos tudatosítanod magadban, hogy a nagyszerű célok valóban elérhetők, ha előzőleg elvégzed a kemény munkát, aminek jelentős eleme a tanulás.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, kevésbé válsz száguldó, vagy szertelen emberré. Kicsit zavar is saját kötöttséged. Viszont ennek igen nagy hasznát veszed, mert belsődben arányosan helyet kap mind az emberek iránti figyelmesség, mind az életre való felkészülés (tanulás).  

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, akkor találsz magadnak olyan életterületet, ahol ízlésed révén annak szakértőjévé válsz. Életszereteted kisugárzik embertársaidra.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, különös gondot fordítasz arra, hogy másokat is felemelj, hogy segíts. Ezért kész vagy akár keményen tanulni, ha ennek látod szükségét, akár arra, hogy az emberekkel igen hatékony kommunikációt teremts.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed is a Nyilas  jegyében áll, igazságérzeted rendkívüli módon kifejlődhet, ami esetenként problémát okozhat, a társas érintkezésben. Vitáid arra ösztönöznek, hogy hiányosságaid tanulással pótolod.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, akkor keményebben fogsz a munkához, önmagad neveléséhez. Talán túl szigorú is vagy önmagadhoz és másokhoz. A tanulást munkának fogod fel. Lehet, hogy kicsit szenvedsz tőle, de akkor is alapos maradsz.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, eredeti, derűs vagy jókedvű természetedhez sok humor is társul. Ez kellemes partnerré, társsá tesz. Szellemi érdeklődésed révén könnyű számodra bármilyen tananyag elsajátítása.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, szívjóságból a szokottnál is többet kaptál. Segítőkészséged meghatározza a viselkedésedet is. Hiszékeny is tudsz lenni, és sok mindenre rávehetnek téged. Tanulásban szükséged van az ösztönzésre.

Kreatív karácsonyi ajándékötlet: készíttesd el szeretteid horoszkópját a Donna asztrológusával, Németh Ágival! Írj neki a triamos@digikabel.hu email címre! 1000 Ft/oldal.  

Ha csupán egy-két kérdésre szeretnél azonnali választ kapni, akkor hívd a őt a 06-90-189-185-ös emeltdíjas telefonszámon 350 Ft/perc.

Ha nem ismered még az Ascendensed, írj Németh Áginak, a Donna asztrológusának, vagy a triamos@digikabel.hu e-mail címen is ingyen megtudhatod.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top