A szerencsés Bika

2010. 05. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nagyon szeretsz játszani, szívesen vállalsz kockázatokat is. Ha nincs komoly tétje a játéknak, akkor nem tudsz annyira örülni az életnek. Szükséged van komolyabb kihívásokra, arra az érzésre, hogy bizonyítani tudj.

A Bika érdekeltségű emberekre azt szoktuk mondani, hogy kényelmesek, ám te ezekkel a tulajdonságokkal sajnos nem rendelkezel. A biztonságra való törekvésed gyengébben mutatkozik. A szabályokhoz kötött életpálya számodra elviselhetetlennek látszik.

Nagyon szereted az izgalmakat, ezért nagyon fontos, hogy óriási energiáidat a megfelelő pályára tudd tenni. Az átlagos célokkal nem nagyon elégszel meg, neked magasra kell tenned a mércédet, hogy életedet minél konstruktívabban tudd irányítani. Tényleg sokra viheted.

A szerencséd mellett a nehéz időkben is megállod a helyedet, minden problémából megtalálod a kiutat, és megerősödve jössz ki minden bonyolult helyzetből.

Sajnos nem mindenki alkalmas arra, hogy a te életed autóján végig tudjon utazni, hiszen te majdnem minden idődet a belső, az előző sávban töltöd. Készülj rá, hogy sok társjelölt ezt a küzdelmet fel fogja adni. Aki azonban kitart melletted, az nagyon boldog lesz, mert szerencsédből szívesen és két kézzel adsz neki is.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top