A szexkiborg randicsókjai – ettől többet is tud?

2011. 05. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Alekosz a menyasszonyát kereste tegnap is, erre való tekintettel pedig gyűrötten, smink nélkül kívánta megtekinteni a jelölteket. A reggeli ébresztőt követő köntösös látogatás azonban úgy tűnik, csak minket sokkolt, a csajok még így is lelkesen pózoltak a görög hős előtt…

A tét nagy volt, hiszen amelyik lány a hajnalig tartó szerelmes ájuldozás és az enyhe alkoholmámor után, kialvatlanul is szépnek találtatott, különleges meglepetést kapott. Ehhez azonban egy reggeli hidegvizes zuhany is szükségesnek bizonyult, ráadásul fagyasztott ponty, vasvilla, vasaló vagy éppen egy kenyér társaságában. A minden erotikát mellőző tárgyakkal még így is sikerült többeknek nagyot alkotni: Andrea, Brigitta és Magdi randira indulhatott a szexkiborggal.

A romantikus vacsora és a borozgatás meghozta a kívánt hatást: Alekosz „hangulatba” jött. A három lány zöldszemű szörnyei ugyan időről időre előtörtek rejtekhelyükről, nagy csatákba nem tudtak (vagy nem mertek) bonyolódni a hódító társaságában. A lányok által prezentált pohárköszöntőket követően Andrea nyerte el azt a kegyet, hogy néhány órát kettesben tölthetett Alekosszal, aki annak rendje és módja szerint bevetette magát és forró csókcsatával indult harcba.

Azt nem tudni, hogy a romantikus helyszín, a bor, Andrea tizenéveseket meghazudtoló kacarászása, vagy a görög csődör csábereje okozta-e, de mindenesetre igen közel kerültek egymáshoz, olyannyira, hogy a villa felé vezető autóutat is egymásba gabalyodva tették meg… Vajon ettől több is történik majd közöttük?

fotók: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top