Éden Ádám a barátja miatt hagyta el a Hotelt

2011. 05. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Pejkó Ádám az elsők között költözött be a kolumbiai hotelba és kezdettől fogva profin játszott. Szinte azonnal vezér lett a taktikázáshoz keveset konyító társaságban, hatalmát pedig annyira jól kamatoztatta, hogy szinte kivétel nélkül úgy történt minden, ahogy ő akarta. A tegnapi párválasztó ceremónia azonban számára is nem várt fordulatot hozott.

Minden rendben zajlott, az első pár perc nem tartogatott nagy meglepetéseket. Legalábbis azon nézők számára, akik rendszeresen követik a paradicsomban folyó vég nélküli ármánykodást. Az egyetlen érdekesség és a későbbi meglepetések okozója mindössze az volt, hogy Dani bizalmat szavazott Szandrának, aki viszont titokban összeesküvést szőtt ellene, így miután a személyi edző és Attila is beállt a sokak által utált lány mögé, mindenki biztos volt benne, hogy Daninak mennie kell. És itt jött a csavar, ugyanis néhány nappal ezelőtt a játékosoknak ki kellett választani két szövetségest társaik közül. Dani Ádámot és Kristófot választotta, a két fiú pedig 1 percet kapott, hogy végiggondolja, hajlandóak-e feladni a játékot, hogy barátjuk bent maradhasson.

A választ feszült várakozás előzte meg a játékosok részéről, mi pedig hitetlenkedve néztünk: Dani sorsa megpecsételődött, hiszen ki az, aki 8 nappal a vége előtt feladna 25 milliót a másik kedvéért. És akkor jött a meglepetés: Ádám megtette. A többiek álla leesett, Niki és Alíz sírva fakadtak, Ádám pedig elmondta, nem érzi úgy, hogy rosszul döntött volna. Dani erősebb játékos, több esélye van a nyereményre, ő pedig ilyen ember: ha kell, feláldozza magát a barátaiért. Reméli, nem hiába tette, Dani vagy Kristóf hazavihetik majd a 25 milliót.

Te megtennéd ezt hasonló helyzetben?

fotó: Viasat3/Ördög Árpád



Szerző

donna.hu



Scroll to Top