A társasági Bika

2010. 05. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a Bika jegyében születtél bármely év május 11-én, 12-én vagy 13-án, akkor tényleg te vagy a társaságod központi embere.

A magány teljesen ismeretlen szó a számodra. Szinte mindenki, aki kapcsolatba kerül veled, meg is marad a baráti körödben. Ez néha idegesítő is lehet, mert neked is vannak időszakaid, amikor szívesebben vagy egyedül, viszont tényleg elutasító sem akarsz lenni, mert félsz attól, hogy egyedül maradsz.

Őrizkedj attól, hogy időnként tolakodó környezeted eltaszítsd magadtól. Hogy egy kis szabad teret is teremthess magadnak, elbújhatsz egy új arc mögött, és mutasd magad barátságosnak. Természetesen hasznod lesz ebből, mert az érdeklődésnek és mások támogatásának hála, könnyedén elérheted a céljaidat.

Pontosan ez az, ami időnként kimerít, függővé teszed magad. Egy igazi siker számodra csak abban állhat, hogy valamit teszel, amit teljesen saját erődből értél el. Ha ez sikerül neked, egy új módon léphetsz kapcsolatba más emberekkel, öntudatosan és önmagaddal harmóniában.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top