Áll a bál: VV Olivért megcsalta a barátnője?

2011. 02. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A pár állítólag kedd este egy szórakozóhelyen tűnt fel, ahol egy darabig jól is érezték magukat, de később veszekedni kezdtek, ugyanis a Villa Vagánya fülest kapott: a nő, akiért sírva epekedett, korántsem egy angyal valójában.

Amíg Olivér a villában raboskodott, Enikő állítólag engedett egy udvarlónak és megcsalta párját. A szórakozóhelyen indult heves vita később otthon is folytatódott, Olivér pedig első dühében a hivatalos Facebook-oldalán is megosztotta az információt. „A hír igaz, szakítottunk” – írta ki az üzenőfalra, és szinte azonnal záporozni kezdtek a kérdések. Bár a kiírást azóta már törölte az egyébként nagy mókamesterként számon tartott srác, állítólag rövid időn belül több mint 600 hozzászólás érkezett.

Az ügyet tehát nem lehetett titokban tartani, Olivér pedig elvállalta, hogy interjút ad az esti Fókuszban, ahova nagy meglepetésre Enikőt is magával vitte. Olivér elmondta, hogy nagyon ramatyul érzi magát, valami megtört benne, megszűnt a bizalom. Nagyon sok mindent kell még részletesen és mélyen átbeszélniük kettesben, de nagyon nehéz így, hogy állandóan a rivaldafényben vannak, mosolyogni kell, miközben az érzelmi életük romokban hever. A riport folyamán Enikő is megszólalt, habár a tőle megszokott szűkszavúsággal nyilatkozott csak. Leszögezte, hogy nem csalta meg Olivért, és ez az egész csak egy rosszindulatú pletyka.

Az összeesküvés-elméletekre nem sokat kellett várni, a bulvár már találgat. A Velvet például azt az érdekes felvetést boncolgatta tegnapi cikkében, hogy talán ez is a promó, a nagy marketinggépezet része, hiszen egyes források szerint Olivér lesz a Kész Átverés legújabb műsorvezetője, kell neki a hírverés. Ám mivel még magát a műsorvezetői pozíció tényét sem erősítette meg senki, így nem tudhatjuk, van-e ebben akár csak hangyányi igazság is. Az is lehet, hogy valóban Enikő a hunyó. Ha belegondolunk, Olivér elég hirtelen haragú, talán a Facebookon közzétett bejegyzéssel akart bosszút állni párján, ám utólag maga is rájöhetett, hogy túllőtt a célon, ezért törölte a kiírást. Az csak természetes, hogy tagadják, hiszen Enikő már így is épp elég ellenséget szerzett magának azok körében, akik Olivért szeretik és éltetik.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top